İzmirde şehir hastanesine gidiyorum alabilirseniz tayfun vuraldan randevu almaya çalışın çok nadir yerinde asistan oluyor. Muayeneyi asistanı ile beraber yapıyorlar ama tayfun hocanın yanındaki asistanlar bile daha iyi biliyor gibi geldi. Onun dışında çok sakin güler yüzlü bir hoca. Uzun uzun bilgilendirme beklemeyin ama yine de orda en çok bilgi veren hoca diyebilirim. Diğer polikinliklerin hiç birinden memnun kalmadım çünkü hep asistanlar baktı. Hatta bir tanesinde bebek makat geliş dedi sonra baş geliş diye düzeltti yani ikisini nasıl karıştırabilir ki

Bunların dışında gebe okuluna gittim memnun kaldım ebeler aşırı ilgili ve çok sevecenler. Dogumhanesi çok iyi, doğum yaptığınız oda ile kaldığınız oda aynı oluyor. Bebek de yanınızda duruyor, bebek ile ten tene temasa çok özen gösteriyorlar. Her gün 13.30 gibi dogumhaneyi gezdirmeye çıkarıyorlar kontrole gittiğinizde gezip o şekilde karar verebilirsiniz. Dogumhane konusunda içim rahat ama polikinlikte sadece tayfun hocaya randevu alınca içim rahat oluyor