- 25 Kasım 2014
- 14
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi vicia_ervilia
-
Merhaba yukarda belirtiğim tarihi 26 eylül 2016 oya can çifti diye arayıp mekana sorarsınız doğruluğunu teyit edersiniz arzu ederseniz de fotograf yüklerim herkese mutluluklar dilerimson üç mesajın sahte kullanıcılara ait olduğu o kadar belli ki... gülünç şark kurnazı mekan...
Sizde rakip firma oluyorsunuz sanırım ben ara ara bazı konular için buraya bakan biriydim yorumumda belirtmiştim hatta sandalye olayını burada okudum sordum bir kış çekimi için arama yaparken ( mekan için) karşıma tekrar çıkınca gördüm ve çok memnun kaldıgım için yazmak istedim yeni üye olmamsa sorunun. Kendi fotografımı paylaşmak için sanırm en fazla aile yakınlarımdan izin alabilirim davetiye fotografımda mekanda yoktur sanırım Neden bu kadar savunuyorum biliyor musun orada düğün yapmak benim gibi biri için maddi ve zaman bakımından baya baya zordu ama oradaki insanlar sayesinde oldu. Kimsenin günahına girmeyin evet bırakın memnun olmayanda yazsın bizi gibi çok memnun olanda sevgilersizin bahsettiğiniz kişiler olduğunuz ne malum? şirketin çalışanı olup burada sahte hesap açıp konuştuğunuz çok belli. isim verdiğiniz insanların fotoğraflarını burada paylaşmadan önce kendilerinden izin alın bari...
Ayrıca yorumunuzu okurken eşim geldi o da çok üzüldü bu duruma. Bugünün tarih ve saati ile kendisini göstermek istedi. Aslında Burada kanıtlamamız gereken birşey yok ama bu durumu siz oluşturdunuz. Daha fazla suçlamaya gerek yok bizce. Biz orada düğün yapan ve oradaki tüm hizmetlerden memnun kalan Oya ve Can çiftiyiz. Sevgilersizin bahsettiğiniz kişiler olduğunuz ne malum? şirketin çalışanı olup burada sahte hesap açıp konuştuğunuz çok belli. isim verdiğiniz insanların fotoğraflarını burada paylaşmadan önce kendilerinden izin alın bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?