• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Saime Sultan yalısı'nda (Rain Club) düğün

• SAİME SULTAN YALISI (25.08.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)
  • Her şey çok güzeldi, hiç mi aksilik çıkmaz emeklerine sağlık, iyi ki varsın
  • 27 Ekim, 22:06 · Beğen
  • Özgecim her şey mükemmeldi sana ve ekibine çok çok teşekkür ederiz!!!
    27 Ekim, 22:13 · Beğen
  • Güzel Özgem seni ilk gördüğümüzde Anladık her şekilde sana güvenebileceğimizi... Rahatımızı ve Mutluluğumuzu bizden daha çok düşündün en kısa zamanda seni bekliyoruz sen gel de sana me sofralar hazırlayacağım

SAİME SULTAN YALISI (14.06.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)

herşey mükemmeldi,hepimiz çok mutluyduk,Allah evlatlarımızın mutluluğunu daim etsin,emeklerinize,ellerinize sağlik sevgiler

• SAİME SULTAN YALISI (07.09.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)
    Hep destek,hep yardımcı ve hep yanımızda olan özgeciğimin tabiki hakkını ödeyemem herşey için sonsuz teşekkürler o günü yine yaşamak istiyoruz sayenizde Saime Sultan Yalısı
  • Öncelikle o gün en başından son saniyesine kadar kendimi bir prenses gibi hissettirdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum kendi adıma herşey gerçekten mükemmeldi,sorunsuz,muhteşem ve çok eğlenceli bir geceydi bizim ve misafirlerimiz için
  • Saime Sultan Yalısı da evlenmeyi düşünen herkes gözü kapalı o sözleşmeyi imzalasınsonrasında hiç bir süpriz,hiç bir kötü durumla karşı karşıya kalmıyorsunuzyağmur bile duruyortabiki tüm bu güzelliklerin mimarı mutlu güney ve diva wedding i de unutmuyoruzözgecim dedeoğlu çifti olarak yorumlarımız bu şekildedir sevgiler

SAİME SULTAN YALISI (01.09.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)
Çakar Ailesi nin çok özel ve anlamlı bir günü olan ARDA mızın sünnet düğününde kusursuz sunumu ve desteği için emeği geçen herkese özellikle sevgili ÖZGE ye çok teşekkür ederiz........

SA,ME SULTAN YALISI (27.06.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)
Herşey son derece mükemmeldi Unutulmaz bir geceydi. Yoğun ilginiz için çok teşekkürler özellikle Özge Hanım'a

SAİME SULTAN YALISI (09.08.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)
Değerli Saime Sultan Yalısı calisanlari, ( burada onceligi Ozge'ye vermem gerekiyor) organizasyon aşamasindaki destekleriniz, bizim en onemli gunumuzde hiçbir aksilik olmadan en mukemmel sekilde bizi ve misafirlerimizi agirlamaniz, en kucuk bir aksilikyasamadan geceyi tamamlatmaniz nedeniyle sizlere cok tesekkur ederiz.. Hersey gercekten cok guzeldi, after party'nin sonuna kadar bizleri yalniz birakmadiginiz, sahte nikah organizasyonunu 5 dkda hazirladiginiz, komsu mekandan acil olarak davul getirttiginiz , her istegimizi mutlu bir sekilde yerine getirdiginiz icin tesekkuru borç biliriz.. Emeklerinize saglik..

SAİME SULTAN YALISI (03.08.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)
Olumsuz mu öyle bi an bile hatırlamıyorum. Herşey o kadar güzel ve mükemmeldi ki ne ara başladı ne ara bitti anlamadım bile. Hayalimdeki düğünü geçekleşti daha ne isteyebilirim ki organizasyondan fotografçıya kadar herşeyle ilgilendiğin için çok çok çok teşekkürler Özge Bakan. Ve tabiki bu gecenin harika geçmesini sağlayan Saime Sultan Yalısı ailesine herşey için çok teşekkürler. Hayatımızın en özel günü en mükemmel günü.
27 Ekim, 14:38 · Beğen

SAİME SULTAN YALISI (02.08.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)
Herşey çok güzeldi, gerçekten, bütün samimiyetimle söylüyorum, yemek, pasta, müzik, organizasyon, servis, etc.. Olumsuz yorumum yok galiba, bulamadım birşey Tekrar teşekkürler

SAİME SULTAN YALISI (30.08.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)

2014 yılının 30 ağustos tarihindeki düğünümüz için, sanırım 2013 yılının eylül ayının ilk haftasıydı ilk adımımı attıgım tarih izmirin en özel mekanı olan Saime Sultan Yalısına. Dünyanın birçok yerinde hatta Amerikada bile eşsiz yerler gördüğümü düşünüyorum ama Saime Sultan Yalısı hepsinden farklıydı. Neden mi! Mekanlara “ruh veren” , mekanlara “aşk veren”, mekanlara “can veren” o mekanların sahipleri, o mekanların nefes alan gerçek ruhlarıdır. Beyefendiliği ve centilmenliği ile nadir karşılaşabileceginiz bir insan olan Kadir Bey önderliğinde, ve Saime Sultanın guler yuzlu, enerji dolu, heyecan dolu biricik Özge Hanım ile birlikte ve arkalarındaki 10 larca isimsiz kahramanıyla ve tabiki de saniye durmak bilmeyen enerjisiyle bize unutulmaz fotograf kareleri hediye eden sevgili Elif hanim ve ekibiyle birlikte muhteşem bir düğüne imza attık 30 ağustosta. 1nci saniyesinden son saniyesine kadar her şeyiyle muhteşem bir geceydi. Bırakın kendinizi Saime Sultan'in sihirli yüreklerine, onlarda en guzel gecenizi cennet bahçesine çevirsinler. Saime Sultan Yalısı hiç bitmesini istemediğiniz bir yolculuk gibidir... her şey için teşekkür ederiz. seckin seymen

SAİME SULTAN YALISI (27.09.2014 DÜĞÜN SAHİBİ)

Tek kelimeyle mükemmel yemek servis bize sagladiginiz herşeeyy mükemmeldi olumsuz hiçbirşey söleyemeyizki yok çünkü tek kelimeyle MÜKEMMEL ÖTESİ......

Merhaba benim dugunum 22 temmuz 2016 tarihinde saime sultan yalisinda oldu... muhtesem bir ekip muhtesem bir organizasyon oldu... hic bir sekilde sorun yasanmadi. Evet fiyat olarak yuksek olabilir ama Izmir'in en guzel yerinde dugun yapiyorsunuz ve bu en ozel gununuz. Bence alinan parayi sonuna kdr hakettiler. Kadir Bey ve Zeynep hanim kesinlikle cok ilgiliydiler. Sadece dugun ile ilgili degil dugune sehir disindan ya da yurtdisindan gelecek misafirlerimizin konaklamasi ve hatta ulasimi konusunda bile Zeynep hanim iletisime gecebilecegim kontak isimler verdi. Dugun gunu sadece bana yardimci olmasi icin bile birini ayarlamislar.. bir dakika bile yanimdan ayrilmadi o kisi saniyorum adi Meryem'di. Ne istersem aninda yardimci oldu. Bir daha dugun yapacak olsam yine Saime sultan yalisini secerim. Yemekler,pasta,muzik ve servis ile ilgili misafirlerimden tek bir olumsuz geri donus almadim. Tek kelimeyle ruya gibi bir dugundu herkese tavsiye ederim.

merhaba bunları duyduguma cok üzüldüm. 28 eylul 2016 tarıhın de nişanımı saıme sultan yalısın da yaptım. ve benım ıcın ve gelen misafırlerımız ıcın unutulmaz bir gece yasandı .suan burda okuduklarıma ve yazılanlara ınanamıyorum burda yazınlarla benım nısanımda yasadıklarımla alakası yok. saıme sultan yalısında dugun veya nısan yapıcak cıftlerın bu gercek dısı yazılanlardan etkılenmemesı ıcın kendımı cevap verme gereksınımınde hıssettım. gonul rahatlıgıyla sıze saıme sultan yalısını tavsıye edebılırım. kadır bey ve zeynep hanımın tum ılgısı gece boyunca devam ettı. sorunsuz ve eksıksız bır gece yasattılar bana. hersey için onlara tesekkur ederım.

son üç mesajın sahte kullanıcılara ait olduğu o kadar belli ki... gülünç şark kurnazı mekan...

son üç mesajın sahte kullanıcılara ait olduğu o kadar belli ki... gülünç şark kurnazı mekan...
Merhaba yukarda belirtiğim tarihi 26 eylül 2016 oya can çifti diye arayıp mekana sorarsınız doğruluğunu teyit edersiniz arzu ederseniz de fotograf yüklerim herkese mutluluklar dilerim

Sayin nixy benim yazdigim yazi sahte degil 28 eylul 2016 tarihinde nisanim oldu . Ali selen cifti kullanici adimda belli oldugu gibi sizin gibiler bu mekani asla kotuleyemezler . Kimse oraya gidip gorusmeden boyle ahkam kesemez . Merak edenler saime sultan yalisinin facebookuna girip 28 eylul tarhinde ki nisanimin resimlerini gorebilirler . Simdiden herkese mutluluklar diliyorum .

sizin bahsettiğiniz kişiler olduğunuz ne malum? şirketin çalışanı olup burada sahte hesap açıp konuştuğunuz çok belli. isim verdiğiniz insanların fotoğraflarını burada paylaşmadan önce kendilerinden izin alın bari...

IMG_0318.JPG
IMG_0318.JPG
sizin bahsettiğiniz kişiler olduğunuz ne malum? şirketin çalışanı olup burada sahte hesap açıp konuştuğunuz çok belli. isim verdiğiniz insanların fotoğraflarını burada paylaşmadan önce kendilerinden izin alın bari...
Sizde rakip firma oluyorsunuz sanırım ben ara ara bazı konular için buraya bakan biriydim yorumumda belirtmiştim hatta sandalye olayını burada okudum sordum bir kış çekimi için arama yaparken ( mekan için) karşıma tekrar çıkınca gördüm ve çok memnun kaldıgım için yazmak istedim yeni üye olmamsa sorunun. Kendi fotografımı paylaşmak için sanırm en fazla aile yakınlarımdan izin alabilirim davetiye fotografımda mekanda yoktur sanırım Neden bu kadar savunuyorum biliyor musun orada düğün yapmak benim gibi biri için maddi ve zaman bakımından baya baya zordu ama oradaki insanlar sayesinde oldu. Kimsenin günahına girmeyin evet bırakın memnun olmayanda yazsın bizi gibi çok memnun olanda sevgiler

Eklentiler

• IMG_9236.JPG
    IMG_9236.JPG
    65,8 KB · Görüntüleme: 96
Ayrıca yorumunuzu okurken eşim geldi o da çok üzüldü bu duruma. Bugünün tarih ve saati ile kendisini göstermek istedi. Aslında Burada kanıtlamamız gereken birşey yok ama bu durumu siz oluşturdunuz. Daha fazla suçlamaya gerek yok bizce. Biz orada düğün yapan ve oradaki tüm hizmetlerden memnun kalan Oya ve Can çiftiyiz. Sevgiler

Eklentiler

• IMG_3911.JPG
    IMG_3911.JPG
    39,8 KB · Görüntüleme: 127
ben rakip firma değilim, açın bu forumdaki geçmişime bakın. 2010'dan beridir üyeyim, katılmış olduğum evlilik dışı birçok topic var.

sizin üyeliğiniz açılalı 12 gün olmuş ve sadece bu topicte konuşmuşsunuz. doğal olarak şüphe uyandırıyor. bu forumda bu tarz sahte üyeliklere çok rastlanıyor zira.

benim ya da bir yakınımın bu firmayla bir deneyimi olmamıştır lakin forumdan okuduğum kadarıyla çok kişi kötü deneyim yaşamış. sizin sorun yaşamamış şanslı azınlıktan olmanıza sevindim.

umarım bahsi geçen firma bundan sonra daha özverili davranarak mağdur ettiği çift sayısını zaman içinde azaltır, mutlu ettiği çift sayısını arttırır. çünkü güzel izmir'e güzel ve özverili firmalar yakışır...

Back