• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir sada hastanesi

Sheena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
402
0
66
İzmir
arkadaşlar izmir sada hastanesine muayeneye giden yada sada da doğum yapan birileri var mı aramızda valla doktor bulcam diye kendimi paralıyorum doğumdan çok korkuyorum ilk bebeğim olcak inşallah iyi bir doktor arıyorum sada da şule hanım ve gündüz bey var hangisi nasıl acaba fikri olan varmı?

arkadaşlar izmir sada hastanesine muayeneye giden yada sada da doğum yapan birileri var mı aramızda valla doktor bulcam diye kendimi paralıyorum doğumdan çok korkuyorum ilk bebeğim olcak inşallah iyi bir doktor arıyorum sada da şule hanım ve gündüz bey var hangisi nasıl acaba fikri olan varmı?

Merhaba :) Sada'dan Gündüz Beyi'i methettiklerini duymuştum,aslında Bostanlı'daki Şifa'da Sultan Hanım var,doğumu da Bornova Şifada yaptırıyormuş hem muayene ücretleri de uygun hamileliğinin ortalarındasın sanırım daha,doktor bulabildin mi :55:

Merhaba :) Sada'dan Gündüz Beyi'i methettiklerini duymuştum,aslında Bostanlı'daki Şifa'da Sultan Hanım var,doğumu da Bornova Şifada yaptırıyormuş hem muayene ücretleri de uygun hamileliğinin ortalarındasın sanırım daha,doktor bulabildin mi :55:

canım 6. aya girdim ama hala bir doktor bulamadım burdanda soruyorum ama cevap alamıyorum atakentte başkent üniversitesi zübeyde hanım hastanesinde mesut bey var salı günü randevu aldım ona gidicem onuda çok övdüler inşallah iyi bir doktordur ilgilendiğin için tşkrlr

canım 6. aya girdim ama hala bir doktor bulamadım burdanda soruyorum ama cevap alamıyorum atakentte başkent üniversitesi zübeyde hanım hastanesinde mesut bey var salı günü randevu aldım ona gidicem onuda çok övdüler inşallah iyi bir doktordur ilgilendiğin için tşkrlr

6.ayımdayım ilk baştan beri gündüz bey'e gidiyorum.Hastane konusunda kararsızlık yaşıyordum hep sgk anlaşmlı ve evime yakın olduğu için şua ana kadar devam ettim kontrollere.Testleri uygun fiyata yapıyorlar.Çevreden araştırdığım hastane olrak güven vermiyor.acil doğumda akşam yada hafta sonu olursa kim varsa o bakıyor kendi doktorun gelmiyor demişlerdi.Bu hafta tekrar doktor araştırmaya başladım.Çünkü en son gittiğimde doğumu konuşalım dedim(benimkinin bayrama denk gelme ihtimali büyük) Ben izinli olacağım bayramdan önce seni sezaryan yaparız öyle giderim dedi.Normal doğuma yanaşmıyor.Zaten tercih edilmiyor,senin bebeğinde büyük olur doğurmazsın gibi sebepler öne sürdü.Hem hastayı kaçırmamaya çalışıp bebeği erken almayı düşünmesi ne kadar normal bilemiyorum.Açıkçası bu saatten sonra ortada kalmak sinir bozucu oldu benim için.Doktor olarak genel anlamda iyi fakat yoğunluktan bıkmış durumda.Hemşiresi çok vasat birkaç sorun onunla yaşadım.Kontrollere gitsem bile doğumu sadada yapmayı düşünmüyorum artık.
Kordon kadın doğuma gonca hn.gittim.Karataşta doğum yaptırıyorlarmış.Şimdi orayı araştırıyorum.Gonca hn.doktor olarak çok ilgili açıkçası ondan daha çok memnun kaldım.Hastaya yaklaşımı güzel başından savar gibi hızlı hızlı konuşup göndermiyor, normal ultrasyon ilcelemesi bile daha detaylı aynı zamanda sana bilgi vermeyi ihmal etmiyor.kordon kadında muayene ücretleri düşük fakat sgk ile anlaşması yok tesler çok pahalı.
Karataştaki osman bey i öneriyorlar.Son kez çok kafamı karıştırmadan hastaneyede bakmak amacıyla Bir sonraki kontrole ona gidip görüşmek istiyorum.Doğum ve fiyatlar hakkında telefonla bilgide vermiyorlarmış kendisiylede görüşüp bilgi alacağım.

Konu çok önce açılmış ama ben dün ilk defa Sada Hastanesine gittiğim için yazayım.Şule Aydın'a gittim tesadüfen.Ama çok memnun kaldım.İlgili ve açıklayıcıydı.Kafamdaki soru işaretlerine açıklık getirdi.Ben çok memnun kaldım.Ayrıca Medikal'de 200 TL'ye yapılan İ2'li test Sada'da 20 TL'ye yapılıyor.

merhabalar bende şuanda hamileyim konu baya önce açılmış ancak belki güncel olursa cevap gelir diye düşündüm. bende sadada şule hanıma gitmeyi düşünüyorum. şula hanımın doğumunu yaptırdığı bir iki kişi ile görüştü çok ilgili ve normal doğum yaptırması açısından memnun kaldıklarını söylediler. bakalım önümüzdeki ay sadaya gitmeye başlıcam. olumlu yada olumsuz görüşlerimi paylaşırım. :)

merhabalar bende şuanda hamileyim konu baya önce açılmış ancak belki güncel olursa cevap gelir diye düşündüm. bende sadada şule hanıma gitmeyi düşünüyorum. şula hanımın doğumunu yaptırdığı bir iki kişi ile görüştü çok ilgili ve normal doğum yaptırması açısından memnun kaldıklarını söylediler. bakalım önümüzdeki ay sadaya gitmeye başlıcam. olumlu yada olumsuz görüşlerimi paylaşırım. :)

Merhaba Cnım,
bende 5 haftalık hamileyim. bi doktor bulabilmiş deilim daha kendime fakat sağlık ocağındaki hemşiremiz yaklaşık 20 tane hamilemden 10 tanesi sada hastanesinde gökhan Bey yada Şule Hanıma gidiyor dedi.Nasıl acaba bize bu konuda bilgi veririsen çok seviniriz.

Bende 4 yil once sada hastanesinde gokhan beye dogum yaptim cok memnun kaldim cok ilgili cok iyi bir insan 37-38 hafta kontrolum vardi ultrasonunda bebekte kordon dolanmasi vardi hemen acil sezeryana aldii kizim dunyaya geldi sezeryan sonrasida cok ilgili bir dr du.. ben begendim sahsen halen duruyor ise gokhan bey derim...

sada hastanesinde şule hanıma gidiyordum.kendisi hastaneden ayrılınca gökhan beye gittim.tahliller testler yapıldı sonuçları doktorla bi türlü görüşemedim.erken çıktı dediler.cuma akşamı saat 5-6 civarı sekreteri arayıp herşeyin yolunda gittiği hamileliğimde kordon çocuğun çenesinin altından geçiyor diye ctesi acil sezeryana alınmam gerektiğini söyledi. ilk doğumum normaldi ve başka doktor görüşü almak adına araştırarak çınarlı hastanesinde reşat beye gittim.kendisi herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve 2 hafta sonra normal doğumla çocuğumu dünyaya getirdim. bana hep söylenen sada hastanesine gidersen sezeryan yaparlar tezi de doğru çıkmış oldu.

Yine konu acilali epey olmus ama fikir almak istiyotum.
6 aylik hamileyim normalde cigli kirdon klinikte mete bey e ve egepolde bülent bey e görünuyorum.
Egrpolde ssnirim nobetci kimse o yaptiriyormus dogumu
Fakat nete bey Sada hastanesinde kendisi yaltiriyirmus ve orayi yeni devralmislar.
Bana bu konularda yardimci olabilecrk varsa çok sevinirim.

Ben de Kordon Klinik e gidiyorum başka bir doktora. Kordon daha önce Konak taki Hayat Hastanesi ile anlaşmalıydı. O hastaneyi satıp Sada'yı aldılar. Doktorum hastanenin içinden dışına bir değişim içine girdiğini söyledi. Ayrıca doğum ücreti de oldukça uygun. Ortalama 15000 gibi olmalı yanlış hatırlamıyorsam. Ben de kısmetse orada doğum yapacağım ama benim de aklımda soru işaretleri yok değil. Yeni doğan ünitesi var. Bu çok önemli.

Ben de Kordon Klinik e gidiyorum başka bir doktora. Kordon daha önce Konak taki Hayat Hastanesi ile anlaşmalıydı. O hastaneyi satıp Sada'yı aldılar. Doktorum hastanenin içinden dışına bir değişim içine girdiğini söyledi. Ayrıca doğum ücreti de oldukça uygun. Ortalama 15000 gibi olmalı yanlış hatırlamıyorsam. Ben de kısmetse orada doğum yapacağım ama benim de aklımda soru işaretleri yok değil. Yeni doğan ünitesi var. Bu çok önemli.
Yanlış yazmışım 1500 gibi bir ücreti var.

Kızlar ben 22 haftalık hamileyim ve sadada nurdan hanıma gidiyorum ama doğumu orada yapmak istemiyorum enfeksiyondan korkuyorum medical park 3.300 fyat verdi buda biraz aşıyo tabi bizi.. hastaneyi gerçekten begwnyrm ama fazla fyt veriyolar yaa sadayada guvenemiyrm

Kızlar ben 22 haftalık hamileyim ve sadada nurdan hanıma gidiyorum ama doğumu orada yapmak istemiyorum enfeksiyondan korkuyorum medical park 3.300 fyat verdi buda biraz aşıyo tabi bizi.. hastaneyi gerçekten begwnyrm ama fazla fyt veriyolar yaa sadayada guvenemiyrm
merhaba arkadaşım. bende sadada doğum yapıcam nasipse sezeryan olucak.
2 arkadaşım da sadada doğum yaptı gene sezeryan çok memnun kaldılar. sadece sorum şu lütfen yanlış anlamayın ilk doğumuum acıbademde yaptım o zaman durumumuz müsaitti. şimdi değil sadayı tercih etmek durumunda kaldım.
daha farklı bi hastaneye gittiğinizde enfeksiyon kapma ihtimaliniz yok mu ? ben acıbademde doktorumdan ve hastaneden memnundum. fakat o yenidoğan hemşireleri öyle çirkin öyle kötüydü ki anlatamam.
yenidoğan hemşireleri ile görüşün, kafanıza yatarsa ve doktordan da memnunsanız bütçenizi yokrmayın. medical yada kente ayıracağınız bütçeyle evladınıza neler neler yaparsınız.
haddimi aştımsa affola... sevgiyle kalın

Back