İZMİR ÖZEL SU HOSPİTAL’de DOĞUM YAPANLAR / GİDENLER

mssvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
117
43
48
35
kızlar su hospital de melek hanıma gidiyorum izmir’de.aranızda bu hastanede Doğum yapan yada kontrole giden var mı memnun musunuz.ben sadece bir kere gittim,bir dahaki kontrolüm haftaya.memnun da kaldım

kızlar su hospital de melek hanıma gidiyorum izmir’de.aranızda bu hastanede Doğum yapan yada kontrole giden var mı memnun musunuz.ben sadece bir kere gittim,bir dahaki kontrolüm haftaya.memnun da kaldım
Canm bende doktor arayisindaymda melek hanmdan memnun kaldinmi dogum ucretleri muayene ucretleri nasl

Ben melek hanıma gidiyordum çok iyi bir doktor gayet memnundum ama yılbaşından sonra kendi kliniğini açıyormuş o nedenle biz hastalarını oya mutluya aktardı son zamanda bu şekilde olması kötü oldu sonuçta alismistim doktoruma(

Bende Melek hanıma gidiyordum. Oya hanıma yönlendirdi. Siz Oya hanıma gidebildiniz mi muayeneye

Yani pek sayılmaz, oya hanimda iyi bir doktor gerçekten işinde iyi ama melek hanim daha kıpır kipirdi atom karınca gibiydi:))ben ona alıştığım için biraz zor geldi oya hanım daha ağırbaşlı biri ama alistim o da isini iyi yapıyor:)

Bende çok alışmıştım çok ilgili, güleryüzlü ve birçok şeyi ben sormadan söyleyen bilgilendiren bir doktordu. Umarım Oya hanımda öyledir. Çok çok teşekkürler gecenin bu saatinde vakit ayırıp cevapladığınız için :)

selamlar. benimde doktor arayışım var. ücretler hakkında bilgi verir misiniz. su hospitali bende denemeyi düşünüyorum.

Su hastanesinde normal doğum yaptıran dr varmı bildiğiniz birde oda süsleme foto çekimi gibi şeyler bu fiyata dahilmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…