Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bende doktor arayisindaymda melek hanmdan memnun kaldinmi dogum ucretleri muayene ucretleri naslkızlar su hospital de melek hanıma gidiyorum izmir’de.aranızda bu hastanede Doğum yapan yada kontrole giden var mı memnun musunuz.ben sadece bir kere gittim,bir dahaki kontrolüm haftaya.memnun da kaldım
Ben melek hanıma gidiyordum çok iyi bir doktor gayet memnundum ama yılbaşından sonra kendi kliniğini açıyormuş o nedenle biz hastalarını oya mutluya aktardı son zamanda bu şekilde olması kötü oldu sonuçta alismistim doktoruma(
Tam fiyatı hatırlamıyorum ama 1280 civarında bir şeydi su hastanesi tabi yilbasinda ne kadar zam gelir bilmiyorum
Bende Melek hanıma gidiyordum. Oya hanıma yönlendirdi. Siz Oya hanıma gidebildiniz mi muayeneyeBen melek hanıma gidiyordum çok iyi bir doktor gayet memnundum ama yılbaşından sonra kendi kliniğini açıyormuş o nedenle biz hastalarını oya mutluya aktardı son zamanda bu şekilde olması kötü oldu sonuçta alismistim doktoruma(
Memnun kaldınız mı Melek hanımdan sonra. Özellikle Melek hanım için gidiyordum su hastanesineEvet gittim bugün 3 kez oldu gideli
1.150 te sezaryan oldum bir kaç gün önce,ama şubatta biraz zam gelecekmis
Su hastanesinde normal doğum yaptıran dr varmı bildiğiniz birde oda süsleme foto çekimi gibi şeyler bu fiyata dahilmi acaba?