izmir Özel Ege Tüp Bebek Merkezi Hakkında Bildiklerinizi Benimle Paylaşırmısınız ??

Yakin zaman da ege tüp bebek merkezine ya da smyrina ya giden memnun kalan var mi?
ege tüp bebek merkezinde histereskopi ve ardından tüp bebek denemem var. kesinlikle tavsiye etmiyorum. onlar için sonuç değil alacakları para önemli. inanılmaz amatörler. laboratuvarları yetersiz. Rafael Levi' den uzak durun. imkanınız varsa istanbul'da deneyin şansınızı. hepimiz için hayırlısı

canim rica ediyorum UOTE="Hayalci_almina, post: 47573380, member: 721262"]Yakin zaman da ege tüp bebek merkezine ya da smyrina ya giden memnun kalan var mi?[/QUOTE]canim rica ediyorum.nereye gidersen git.benim gittigim yere gitme o dr.sakin gitme 2ay icinde beni bitirdiler.elimde avucumda ne varsa aldılar.önce bi güzel umut verdiler.sonrada bidaha deneme dedi.beni taniyorsun zaten geçen hafta bugün benim opu oldu.ben sahsen bidaha buralarda yapmak .istemiyorum. ist araştırıyorum.zaten yapacak gucumde kalmadi.ama bahceci ve memorial on gorusme yapacagim.smrnaya on gorusmeye gittim.paradan paska kelime cikmiyor agizlarindan.gideceksen medikale git
can

Merhaba. Benim doktorum da tüp bebek işlemini özel ege tüp bebek merkezinde yapıyor. Özel muayenehanesi var ve işlemler için orası ile anlaşmış. Neden olumsuz yorum yaptınız? Ne sıkıntılar yaşadınız? Bu dönem de normalde stressiz olmam gerekirken burada ki yorumlardan ötürü merkezi çok kafaya taktım. Huzursuzum. 2 ay önce aşılamamı da orda yaptı doktorum ama tutmadı. Bu merkeze gidip hamile kalan, doğum yapan hiç mi yok ya... 17 yıllık bir merkez. Bu kadar başarısız olsa kapanmaz mıydı? Olumlu paylaşımlara ihtiyacım var çok strese girdim.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bu merkezde kesinlikle ne zamanını ne de paranı boşa harcama derim ben. 6 mm ancak kalinlasabilmis rahime 2 günlük embriyo transferi yaptılar. Tabii ki sonuç negatif. Histeroskopide de hiçbirşey yapmamislar. Laboratuvarları rezalet. Doktorları rezalet. Çok ama çok amatörler. 2 yılımı boşu boşuna heba etmişim. Ben istanbul da devam ediyorum şu an. Çok memnunum. Başka merkezi görünce ne kadar amatör olduklarını anlıyorsun zaten. Sait Hoca iyi olabilir ama merkez kötü olduktan sonra hiçbir anlamı yok doktorun iyi olmasının. Çünkü toplama işlemini ve laboratuvar işlemlerini yapanlar merkezdekiler. Orada hamile kalanlar sorunsuz olanlar genelde. Kesinlikle tavsiye etmiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…