izmir Özel Ege Tüp Bebek Merkezi Hakkında Bildiklerinizi Benimle Paylaşırmısınız ??

canım facen var mı istiyosan ordan da görüşüp tanışırız

merhaba arkadaşlar112 acil sağlık personeliyim ve 1-5 aylık hamileyim.kalp seslerini irenbe de dr kaan bozkurtla bugün gördük:))))tüp bebek tedavimide irenbede o yaptı. özel egeyide smirnayıda biliyorum. sgk nız bişiye yaramıyor ikisindede para almak için önce raporla uğraşma dediler. sonra zaten rapor alsan da özele yakın harcaman deymez dediler.tüp bebekten önce bir sürü para harcatıyorlar gerekli gereksiz rapor alsanda. işportacı gibi pazarlık yapan adamlar koymuşlar dr bile değil, bir sürü laf kalabalığı içinde iknaya çalışıyorlar insanı dr yüzü görmüyorsun doğrudürüst.smirnada bi de ilaç dahil deyip ilaç satıyorlar. anlıcanız tutacak tarafı yok smirnanında özle egeninde. ,renbede dr kaan bozkurtla görüşüp sonra isterseniz başka yer başka dr düşünün derim.

@hasretim peki sonuc olarak hamilesin simdi, ömürli olsun insallah.
Nerde kimde yaptirdin nasil gecti nedir durumun burdan yazarsan sevinirim.

@hasretim peki sonuc olarak hamilesin simdi, ömürli olsun insallah.
Nerde kimde yaptirdin nasil gecti nedir durumun burdan yazarsan sevinirim.

merhaba canım hasretım arkdasımız hamıle cok sukur onunla aynı doktora gıdıyoruz 8 haftalık oldu bıle yazdııgnı gorunce yazayım dedım mutlaka oda cevap verıcektır sana canım ırenbede Ahmet Zekı Isık doktorumuz canım ben cok memnunum doktor ve merkezden carsamba gunu opum olcak benım haftasonuda transfer olcak nsallah sen ne duurmdasın suanda?

hasretim senden sonra basladi sanki ?
Selcukdan gelip gidiyordu dogrumu ?
allah ömürlü etsin insallah, cok sevindim .
Insallah senin de tutar.
Senin kacinci denemen ?
Kaca mal oluyor bu dr da ?

Ben , 38 yasindayim, 1,5 sene önce düsük oldu normal hamile kalmistim.
Bidaha hamile kalamadim.
su an amh degerim 0,33 yani cok az yumurtam kalmis.
Tüp bebek diyorlar ama ben hazirlikli degilim buna, cok stressli bir sürec, oldumú olmadimi derken insani cok geren bir durum.

Simid bu dr kaca mal oluyor, ne kadar cabuk randevu verirler ve ne kadar cabuk baslanir tedaviye ?

Bilgi verirsen cok sevinirm.

Insallah sende hemen hamile kalirsin, kolay gelsin....

evet cnım benden sonra baslamıstı ancak benım o ay yumurtam catlamadı falan bekledık bana uzun protokol uygulandı adetın 21.gunu ıgneye basladık tekrar adetı olunca 2.gun ıgnelre basladım cnım soyle soylıyım merkez tup bebek ıcın 3750 para alıyor artı ılacların oluyo benım ılaclarım baya yuklu tuttu ama doktor bana 3 tup bebeklık ılac yazdı sebebıde benım esım bankacı devlet hastnesınden rapor cıkartmıstım ben o rapor oldugu ııcn banka 3 tup beebek ılacını karsıladı bızım ama 3750 merkez parası artı ılaclarla hemen hemen 5500-6000 arasını buluyor ıgnelrın mıktarı ksııden kısye degıstıgı ıcın fıyatta degısıyor strslı bır surecmı evet cok ama ben ılk kontrolden sonra atlattım bu stresı ınsanı cok raahtlatıyo doktor ben cok memnuum davranıslarından doktorun ve hemsırelerın muayeneye hazırlarken bıle esorı yapıolar senı cok raahtlatıyolar randevuda cok zorlanmassın ıstersen adetının 2.3.gunune randevu al hem muaynenı olursun doktorda daha guzel cevap verır sana elındekı tum test sonuclarını gotur mutlaka buarada muayne ucretı 200 tl tup bebek baslngıcı olursa muayeneler falan 3750 nın cınde oluyo senın durumuna gorede hormon testlerınn sonuclarına gorede tedavıye baslar doktor bey ıstersen tavsıye ustune geldıgını soyle ahmet beye benım adım öyküm dersın hastanız tavsıye ettı dıye merkezdekı tum doktorlar ıyı aral bey kaan bey hepsı bırlıkte calsıyorlar ınsallah tez zamnda guzel haberler alıp sende baslarsın cnım tedavıye

Sag ol bilgilerin icin canim.
Iyi haberlerini bekliyorum sanirim sonucu hafta sali alirsin, bende heyecanlandim seninle beraber .

Bana bi erol beyi ve ege tüp tavsiye ettiler, ama okuduugmda pek memnun kalan yok gibi.
Ahemt beyin resmine baktim, ve o an evet bu adam bana yardimci ola bilir hissi gecti icimden.
Bence o elektirik cok önemli cok hassas bir konu ve cok stressli,
dr un yanin rahat ve memnun degilsen hic birseye yaramaz zaaten de tutmaz ozaman.

Karar verirsem sanirim kesinlikle ona gitmek isterim.

tesekkur ederım cnım benım transferım pnmuzdekı haftasonu olucak cnım 22 kasım gıbı sonuc alıcam ınsallah guzel haber verırım.. kesınlıkle canım doktor ve hasta arasındakı elektrık cok onemlı bende cok arastırarak gıtmıstım ama gıder gıtmez evet burası dedım erol beyı bende duydum ama tarzı hıc bana uygun degıl o hocanın mutlaka basarısı ıyıdır ama ıste :)enerjı onemlı dedıgın gbıı doktor yanında cok rahat hıssetmek onemlı ben gercekten ahmet beyın yanında kendımı hıc doktordaymıs gıbı hıssetmıyorum :) ınsalah senın ıcın de hersey cok guzel gelısır ve sonuclanır

hasretim tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım.bende izmirde ege doğum evinde yaptıracağım bu ay.biraz sen srüvenini anlatırmısın....

tşk ederim canım rabbim olmayan herkeze nasip etsin inşş
benim ilk tüp bebek denememdi irenbe de oldu çok şükür rabbim ilkinde nasip etti öncesinde bi sürü tedavi aşılamalar operasyonlar geçirdim kısmet işte vakti zamanı gelmiş oldu çok şükür

amin canım çok sagol.benimde üç aşılama sayısız klomen tedavisi ve ameliyat geçirdim.inşallah benimkininde zamanı gelmiş olur.adetimi bekliyorum bir hafta sonra falan olmam lazım.izmire gidip başlıcaz bakalım..inşallah tutar canım

inşş canım tahmin edebiliyorum ne kadar uğraştığını çabaladığını hiç kolay değil tedavi süreci çok yıpratıcı rabbim yine de sabrını veriyo bu kez vakti zamanı gelmiş olsun allahım yazmış nasip etmiş olsun canım hakkında hayırlısı

Yakin zaman da ege tüp bebek merkezine ya da smyrina ya giden memnun kalan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…