elonur Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2010 26 0 36 İstanbul 8 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elonur #1 Konu başlığında belirttiğim gibi, Fikirlerinizi ve varsa fotoğraflarınızı paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Konu başlığında belirttiğim gibi, Fikirlerinizi ve varsa fotoğraflarınızı paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
T Tripliii Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2009 3.824 6 0 İzmir 18 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elonur #2 Polis evinde düğün yapmadım ama yemeğe gittim gayet güzeldi yemekleri ve temizdi ama bayağı yukardaydı sanki öyle hatırlıyorum ve karanlıktı çevresi 2 yıl önce fln gitmiştim belki 3 tam hatırlamıyorum.
Polis evinde düğün yapmadım ama yemeğe gittim gayet güzeldi yemekleri ve temizdi ama bayağı yukardaydı sanki öyle hatırlıyorum ve karanlıktı çevresi 2 yıl önce fln gitmiştim belki 3 tam hatırlamıyorum.
elonur Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2010 26 0 36 İstanbul 29 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elonur #3 Umarım yenilenmiştir o zaman:) Teşekkürler.
K ksantip Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2011 22 3 86 İzmir 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elonur #4 Bende kısa bir süre sonra düğüne katılıcam.Çok güzel bir yermiş. Konak Polisevi de çok güzel ama Bayan kuaförü beklentilerin çok altında...:44:
Bende kısa bir süre sonra düğüne katılıcam.Çok güzel bir yermiş. Konak Polisevi de çok güzel ama Bayan kuaförü beklentilerin çok altında...:44: