Şuan ortada bir damat adayı yok. :) Daha fazla kocaman göğüslerle yaşamak istemiyorum :)
yani çok küçük olsun da istemiyorum c yada b cup dik memiktolar olsa dünya daha güzel olur bence :) aslında en büyük neden ağrı yapması bazen katlanılmaz oluyor kambur kalıcam diye korkuyorum :)
Bende sizin gibi genç kızlığımı kocaman ve beni herzaman rahatsız eden memelerle geçirdim .Gerek fiziksel görüntüsü gerekse bel sırt ağrılarından herzaman şikayet ettim .Doktora gittiğimde doğumdan sonra ıperasyon olmanın daha iyi olacağını belirtmişti.Şimdi 6 aylık ikiz bebeklerim var ve emziriyorum .Ve deformasyon hat safada.şuan bir erkek arkadaşın bile olmayabilir ama ileride tabiki olacak .Senin fibi ğeoblem yaşayan biri olarak tabsiyem beklemendir.Şuan ortada bir damat adayı yok. :) Daha fazla kocaman göğüslerle yaşamak istemiyorum :)
Şuan bende araştırıyorum .Bilgilerimi paylaşırımtavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama sanırım evlenmeyi ve çocuk yapmayı bekliyemicem. Bu arada İzmirde kime yaptırsam hiç bilmiyorum.
Bende İzmir'de yaşıyorum. Çok büyük değildi göğüslerim ama bekarken vücudumdan büyük olması sinir ederdi beni. Her istediğimi giyemezdim . Ama hiç bir doktorda ameliyat olmamı uygun görmedi. Çok dik ve sert duruyorlardı . Şimdi bebeğim var o göğüslerden eser Yok. Sarktı yumuşadı büyüdü. Bende küçültmek istiyorum eşimde rahatsız ama ikinci çocuktan sonra deyip duruyor bende tam tersi düşünüyorum. Devlette fiyat araştırması yaparsan bilgi ver bizede lütfentavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama sanırım evlenmeyi ve çocuk yapmayı bekliyemicem. Bu arada İzmirde kime yaptırsam hiç bilmiyorum.