izmir meme estetiği

dideg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
430
826
evet sonunda ameliyat olmaya karar verdim. izmir içi önerebileceğiniz doktor var mı. her şey toplam ne kadar tuttu sizin. göğsüm küçük olduğu için büyük ihtimalle kas altı olacak ne kadar zamanda kendi işlerimi görebilmeye başlarım ?

evet sonunda ameliyat olmaya karar verdim. izmir içi önerebileceğiniz doktor var mı. her şey toplam ne kadar tuttu sizin. göğsüm küçük olduğu için büyük ihtimalle kas altı olacak ne kadar zamanda kendi işlerimi görebilmeye başlarım ?
Merhaba İzmir de Dr bilmiyorum .göğüslerin ufak ise kas ustu yaptır.Benimde aynı şekilde idi .kas altı büyük göğüste yada deformasyon fazla ise tercih edilebilir.yuvarlak 400 cc Mentor marka kullanıldı bende.1 haftada işbaşı yaparsınız iş nedir yani bedenen yinede zorlamayın kendinizi

Bu arada unutmadan ameliyattan asla vazgeçme 🥰 kızıyorum kendime niye çok daha önce yaptırmadım diye💙 özgüvenin tavan yapıyor

Merhaba İzmir de Dr bilmiyorum .göğüslerin ufak ise kas ustu yaptır.Benimde aynı şekilde idi .kas altı büyük göğüste yada deformasyon fazla ise tercih edilebilir.yuvarlak 400 cc Mentor marka kullanıldı bende.1 haftada işbaşı yaparsınız iş nedir yani bedenen yinede zorlamayın kendinizi
merhaba ben yağ dokusu az olunca kas altı yapılıyor diye okumuştum yağ dokum çok az.
öğrenciyim fakat her gün dersim var okulda olmam gerekiyor. yarıyıl tatili için randevu almayı düşünüyorum 15 günde toparlarım diye umuyorum

Bu arada unutmadan ameliyattan asla vazgeçme 🥰 kızıyorum kendime niye çok daha önce yaptırmadım diye💙 özgüvenin tavan yapıyor
çok istiyorum yaşım 21. aileme söylemeye biraz çekindim utandım. anneme söyledim sonunda gerek yok vb dese de onayladı bir şekilde. bir sorun çıkmazsa ömür boyu kullanacağım sonuçta, neden 25 30 u bekleyeyim diye düşünüyorum. Teşekkürler

canim senin yaşın ufak çocuk yapmayı düşünürsün.Kas ustu yaparsan emziremessin kas altında emzirme problem değil.Boy ve kilona vucüt tipine uygun ölçüde seç silikonun ebatini

merhaba ben yağ dokusu az olunca kas altı yapılıyor diye okumuştum yağ dokum çok az.
öğrenciyim fakat her gün dersim var okulda olmam gerekiyor. yarıyıl tatili için randevu almayı düşünüyorum 15 günde toparlarım diye umuyorum
4.5 gün sonra okula gidersin.ben 5.gun isbasi yapmistim tabi dikkat edeceksin 15-20 gün mutlaka ani hareket ağır kaldirma vs💙

15 günde çok rahat toparlarsınız. kendi işinizi görmeye başlarsınız ancak bu bahsettiğim ağır işler değil, yemek yapma, yeme, duş alma, okula gitme yazı yazma defter kitap tutma vesaire
ama bu ilk 15 gün mutlaka yanınızda biri olsun zira yatıp kalkarken çok zorlanacaksınız
kasüstü daha rahat atlatıyor ama ben kas altı yaptırdım. miniminnacık bi dokum vardı. net hatırlamıyorum ama 15-20 günde ben de bayağı bir toparlamıştım. öğrenciyim ✋🏼✋🏼

X