Izmir meme buyutme ve diş kaplama

merve358

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
3
3
36
29
Merhaba kizlar,
Ben forumda yeniyim daha ilk mesajim. Sizlere bir sorum var özellikle Izmirde yaşiyanlara. Ben bu yaz Izmirde meme buyutme ameliyati olmak istiyorum bana tavsiye edebiliceginiz dotorlar var mi? Belcikada yasadigimdan daha oncesiden gidip doktorla tanisma firsatim olmiycak. Tamamen sizlerin tavsiyesi ve doktorun itibarina bagli olucak secimim. Ayni şekilde tavsiye edebiliceginiz ve kendinizin memnun kaldigi diş kaplamasi yapan Izmirde diş doktorlarida paylaşirsaniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler

Dis kaplama hakkinda bilgim yok.
Gectigimiz Agustos ayinda meme buyutme ameliyati oldum Ege universitesinde.

Dis kaplama hakkinda bilgim yok.
Gectigimiz Agustos ayinda meme buyutme ameliyati oldum Ege universitesinde.
Doktorun adini, fiyatini, ameliyat sonrasi surec ve ameliyatla ilgili paylasmak istedigin herseyi ogrenebilirmiyim. Daha once belirtdigim gibi tamamen sizin deneyimlerinize bagli olucak secimim. Biraz fazla soru sorabilirim bu yuzden :)

Merhaba... İzmir'de meme büyütme sonuçlarını çok beğendiğim bir doktoru size önerebilirim Dr Cenk Tokat. Cenk beye ameliyat olan birçok hasta var forumdan,onların sonuçlarına bakıp fikir alabilirsiniz ..
asminreina arkadaşımız bana çok yardımcı olmuştu mesela,kendisi ile iletişime geçmenizi öneririm

Merhaba , Bende Izmir de ameliyatimi oldum . Cok memnunum aradan 3 yil gecti , bir problem yasamadim . Benim doctorum Cenk Tokat , tavsiye edebilirim . Ama gene de bi cok doktorla yuz yuze gorusup , kendi kararinizla seciminizi yapin , hayirlisi Olsun .

diş kaplama ve implantta aydında ŞİNASİ AĞAN var. cok basarılı izmirde bilmiyorum diş için birini.
meme içinde 6.5 sene once tanıstıgım çok başarılı doktorum CENK TOKAT

diş kaplama ve implantta aydında ŞİNASİ AĞAN var. cok basarılı izmirde bilmiyorum diş için birini.
meme içinde 6.5 sene once tanıstıgım çok başarılı doktorum CENK TOKAT

cenk tokatın ofisi/kliniği nerde? bi de operasyon nasıl geçti? kimi ameliyatlar başarı yerine fiyasko getiriyo. çekici olacağına itici olmak, verdiğin parayla muhteşem görüntü beklerken rezaletle karşılaşmak, doğal bi duruş yerine kazık gibi aşırı sert bişeyle karşılaşma korkum var. çok kararsızım. yok mu başka ondan ameliayt olan

şair eşref bulvarında fuarın lozan kapsının karşısında yeri.
bende ameliyat olmadan önce senin gibi endişeleniyordum ama iyi arastırma yaptım. cenk beyın konuşmaları güven verdi ve ona oldum. 6.5 sene oldu hiç bi sıkıntı yasamadım. ben aydındayım. izmire her gittiğimde bi ugrarım hem ziyaret hemde kontrol amaçlı. sende iyi arastır doktorlarını belirle ve görüş sonra ameliyatını olursun içine sinen doktora

ben de aydındayım. ya izmire ya da belki de istanbula gitmek lazım... inşallah ben de senin gibi memnun kaldım der tecrübelerimi paylaşırım yaa.. :/ izlemeye alman mümkün mü?

Merhaba. Bende 27 sunde cenk beye ameliyat olacagim.. ibereceginiz bir sey varmi brni izlermisiniz?

İlgi ve iç huzur istiyorsanız Ebru Durmuş'u listenize almadan silin diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…