Ekol kbb fatih uyguruda arastirin derimMerhaba, meme buyutme ameliyatı olacağım ancak henüz hangi doktoru tercih etmeliyim bilmiyorum. Iki yerden randevu aldim ancak cok uzak tarihlere randevu veriyorlar. Bu ara ben de buradan bilgi almak istedim. Randevu aldigim doktorlar Can Kopal ve Mehmet Kaya. Bu doktorlardan birine ameliyat olan var mi? Can Kopal'ın ismini çok duydum biraz içime siniyor ama randevuyu bir sonraki aya verdiler. Mehmet Kaya bu ay icinde uygun diyor. Hangisini tavsiye edersiniz???
takıbe aldım sızı görebilirsinizGizem hanim bu yaz bende cenk beye ameliyat olmak istiyorum o yuzden sizinde fotolarinizi gorebilmem mumkun mudur acaba ?
merhaba cenk tokata ne kadara ameliyat oldunuz acaba fiyat alabilirsem raştırıyorum bendetakıbe aldım sızı görebilirsiniz
suan 8.000 tl diye bılıyorum. ben 2010 da 4000 tl ye oldummerhaba cenk tokata ne kadara ameliyat oldunuz acaba fiyat alabilirsem raştırıyorum bende
suan 8.000 tl diye bılıyorum. ben 2010 da 4000 tl ye oldum[/Q
ben çok kararsız kaldım doktor konusunda görkem çalışkan ile özgür sunay arasında kaldım ama cenk tokat içinde çok iyi yorumlar var bilemedim :S
iyileşmeniz kaç gün sürdü acaba?suan 8.000 tl diye bılıyorum. ben 2010 da 4000 tl ye oldum
4 gün sağlam agrı cektm sonra yavas yavas normale döndüm. tabı bu amelıyatı olduktan sonra dirsekten kol hareket ettirip kollara fazla yüklenmemek gerekiyor. benım 9 seneme gırıyorum 12temmuzdaiyileşmeniz kaç gün sürdü acaba?