Izmir meme büyütme ameliyati

Cecile88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
2
0
37
Merhaba, meme buyutme ameliyatı olacağım ancak henüz hangi doktoru tercih etmeliyim bilmiyorum. Iki yerden randevu aldim ancak cok uzak tarihlere randevu veriyorlar. Bu ara ben de buradan bilgi almak istedim. Randevu aldigim doktorlar Can Kopal ve Mehmet Kaya. Bu doktorlardan birine ameliyat olan var mi? Can Kopal'ın ismini çok duydum biraz içime siniyor ama randevuyu bir sonraki aya verdiler. Mehmet Kaya bu ay icinde uygun diyor. Hangisini tavsiye edersiniz???

Merhaba, meme buyutme ameliyatı olacağım ancak henüz hangi doktoru tercih etmeliyim bilmiyorum. Iki yerden randevu aldim ancak cok uzak tarihlere randevu veriyorlar. Bu ara ben de buradan bilgi almak istedim. Randevu aldigim doktorlar Can Kopal ve Mehmet Kaya. Bu doktorlardan birine ameliyat olan var mi? Can Kopal'ın ismini çok duydum biraz içime siniyor ama randevuyu bir sonraki aya verdiler. Mehmet Kaya bu ay icinde uygun diyor. Hangisini tavsiye edersiniz???
Ekol kbb fatih uyguruda arastirin derim

Teşekkür ediyorum cevaplar icin. Cenk tokat tan da randevu alacagim yarın. Umarım yakın zamana verirler:)

Gizem hanim bu yaz bende cenk beye ameliyat olmak istiyorum o yuzden sizinde fotolarinizi gorebilmem mumkun mudur acaba ?

Cok tesekkur ederim gizem hanim , bende bu yil ameliyat olcagim cenk beye o yuzden endiseliydim sizin sonucunuzu gorunce rahatladim biraz , gecmis olsun tekrardan

X