Izmir medicalpoint tup bebek

4 milyon sperm ile doğal gebelik mi yaşadınız?

4 milyon sperm ile doğal gebelik mi yaşadınız?
Biz o zamanlar hiç sperm testi vermedik bir yıldan sonra test verdik ilk 400 bin çıktı şok olduk 4 ay olacak ilaç kullanıyor takviywler vs 4 milyon yeni oldu morfoloji 10 varikosel yok birde hız yüzde 5 ti 10 oldu çok tuhaf iki kez hamile kaldım öncesinde ama o zaman neydi bilmiyorum

Valla mucize gibi birşey. Hangi ilaçları kullandınız?

İsmine bakınca yazayim ama doktor yeni Bi ilaç daha verdi şimdi eşime çok yeterli olmadı sanırım 3 ayda diğeri ben Bi de ona keci boynuzu yedirdim Bi ay bir ay da keçiboynuzu suyu hazirladim
Anladım canım benim de eşim Şuan bir ilaç kullanıyor bakalım 3 ay sonra sperm testi tekrar bakılacak

Merhaba raporu medicalpointte mi çıkarmıştınız bir ücret ödeniyor mu rapor için bende önümüzdeki hafta gidicem nasipse telefonda görüştüğümde reglinizden bi 10 gün önce gelirseniz iyi olur denmişti birde muayne ücreti 1 ay geçerli dediler bana sadece bir kez mi veriyoruz muayne ücretini yoksa ay yenilendikçe ödeme yapıyor muyuz kusura bakmayın çok soru sordum

Raporu hastane çıkarıyor ücret ödememiştim ben kasım civarı bu şekildeydi yani
Ben gittiğimde 1 kes muayene ücreti ödedim daha sonra bir daha almamışlardı
Gittiğim ay yumurta sayımı iyi görmedi takviye vs vermişti bir dahaki ay adet olunca gel demişti bir daha gdişimde ücret almadılar opu transfer hiçbirinde ödemedim birdaha
Pozitiften sonra kese görmeye çağrfılar bir tek o zmn bir daha muayene ücreti aldılar benden eğer değişmediyse sizdende almazlar

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…