• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Lazer Epilasyon

social

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
105
0
316
46
İzmir
Arkadaşlar merhaba izmir de lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum komple genital,bacak ve koltuk altı olacak şekilde tavsiye edebileceginiz merkez varmı acaba.Birde ben ciddi esmerim ve tuylerim oldukca sert.Diode veya Alexandrite arasında hangisini tercih etmelitim Diode esmer tene daha ıyı oluyor herhalde.Birde az çok ücretleri belirtebılırmısınız,seanslık mı gideyim yoksa bitene kadar yapan yerler var onlarımı tercih edeyim.İleride tekrarlama durumu olmuyormu?
teşekkurler

Selam cnm bende nasipse bu hafta sonu bornovada bi merkezde başlayacağım.Mekan adı yazabiliyor muyuz bilmiyorum ondan yazamadım ama arkadaşların tavsiyesi üzerine gidicem kolaltı için 60 tl demişler. Alex kullanıyorlarmış. Kasım ayında kampanya varmış kol altı ve genital 180miş. Genital de istiyorum ama cesaretim yok malesef.

Selam cnm bende nasipse bu hafta sonu bornovada bi merkezde başlayacağım.Mekan adı yazabiliyor muyuz bilmiyorum ondan yazamadım ama arkadaşların tavsiyesi üzerine gidicem kolaltı için 60 tl demişler. Alex kullanıyorlarmış. Kasım ayında kampanya varmış kol altı ve genital 180miş. Genital de istiyorum ama cesaretim yok malesef.

merhaba arkadaşım
sen başladınmı bornovadaki merkeze?memnunmusun?iğnelide yapıyorlarmı?ulaşımı kolay mı?biraz bahsedermisin?

Arkadasımm guzellik salonlarında cakma aletler kullanılıyor ben cok arastırdım..
kıl koklerı yanmıyor azalmıyor en ıdeal yer polikliniktir..

Back