selam kızlar uzun zamdır yazmamışım buralara bilmiyorum üstlerde çıkar mı ama bu serüvenimin bir şekilde sonuna geldik iyisiyle kötüsüyle paylaşmak isterim. Epidermisten ilk 6 ay çok memnun kaldım bu yüzden 6 aylık bir paket daha satın aldım, müşterilerine paket alımlarında yada işlemlerde %50 indirim uygulanıyordu bu sebeple 2. paketi de satın aldım. 6. seaztan sonra dökülmelerim baya baya azaldı ama gözle görülür bir şekilde kıllarımda azalma var şuan 11. senasım bitti haftaya 12. seansıma gidip bu serüveni sonlandıracağım :) gelelim neler oldu bitti bu süreçte. Kollarımın üst kısımlarında tamamen bitti tek tük çıkanlar var alt kemikli olan kısımlarda hala kıllarım var onlar biraz inatçı ama beni rahatsız etmiyolar üst kollarımda da ara ara kıllar var onları artık kabullendim
alt bacaklarımda hemen hemen hiç yok diz kapaklarımda yine tek tük çıkıyor üst bacaklarımdakiler ise artık tüy gibi çıkıyorlar ama yazın yandığım zaman sarı duruyorlar almıyorum bile artık, bitini bölgem bitti ( üçgen kısmım) tek tük tüy çıkıyor çok ince ama maalesef genital bitmiyor arkadaşlaar orası ıslak bölge olduğu için zaten az çok biliyorsunuz pek etki etmiyor bu yüzden beni rahatsız etmiyor çok az bir bölge ağda yapar geçerim yada 5 ayda bir gidip atış yaptırabilirim artık orası size kalmış.
Şimdi gelelim işin alengilli kısmınaa şimdi bu Epidermis el değiştirmiş bende bunu seansımın olduğu zaman öğrendim inanılmaaz rezil bir kadın var inşallah bu yazılanları okur da biraz utanır ama sanmam tam bir çirkef ve terbiyesiz birisi ben gittiğimde birileriyle kavga ediyolardı bağırış çağırış bakın ben 2019 dan beri müşterileriyim ilk defa böyle bir olayla karşılaştım ve şok oldum her zaman güler yüzlü ve nazik kızlar olur karşılama o şekilde yapılırdı anlam veremedim bu yüzden, neyse oturdum bekliyorum kadın bana seslendi sizin ne kadar seansınız var bakabilir miyiz diyor ki bununla da ilk defa karşılaşıyorum hiçbir zaman bu şekilde sorularla da muhatap olmamıştım. İl söylediği zaten sizin seansını bitmiş fazladan geliyorsunuz oldu :) allahtan seaznlarımı günü gününe yazan bir insan olduğum için ne kadar geldim kaç seansım kaldı bilgi sahibiyim ben itiraz ettikçe ses tonunu yükselten ve çirkinleşen tavırlar sergilemeye başladı neyse çok uzatmayacağım bir şekilde kalan haklarımı yazdırdım güya ikna oldu, seanstan çıktım randevuyu aldım randevuma gelmeden önce telefonla aranarak yine bu çirkin ve terbiyesiz kadınla konuşmak durumunda kaldım o kadar rezil bir ağzı var ki sırf bu yüzden gidilmez, bana yine bağırarak seanslarımın bittiiğini fazladan geldiğimi iddia etti tam 20 dk boyunca konuştum hayatımda bu kadar gerildiğim ve kendimi tutmakta zorlandığım bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum işin özü tamamen paraya odaklı tam bir güzellik merkezi olmuş hatta kendileri %50 indirimin olmadığını iddia ediyorlar ( ben o zaman oranın yetkilisi beyle görüşmüştüm) yalan öyle bir şey yok dedi siz düşünün :)
Buraya kadar okudunuz mu bilmiyorum ama sinirlerinizi bozmayın yorumlara da aldanmayın ücretsiz cilt analizi vererek 5 puan yaptırıyorlar. zaten şikayet var da son zamanlarda inanılmaz şikayetleri vardır.Hangi akla hizmet o güzelim kurumu bu kadar varoşlaştırdılar bilmiyorum, gitmek isterseniz de artık siz bilirsiniz gidin bi görüşün :)