• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir kurslar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozqem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozqem

Ziyaretçi
kızlar ben kursa gitmek istiorum insankaynakları gbi geçerli bişi ama liseyi dışrdn bitiriorum bu arada .. yardımcı olablrmsnz bide bilsit diye duydum çeşitli kursları var bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

ege üniversitesi ve era insan kaynakları ortak olarak insan kaynakları uzmanlık sertifika kursu açmışlar geçen gün yeniasır gazetesinde haberi çıkmıştı hatta ben önkaydımı yaptırdım içerik olarak baya güzel bir eğitime benziyor. en öönemliside ege üniversitesi onaylı sertifika veriyolarmış kurs sonunda, istersen bi araştır canım

çok sağol cnım hemen araştırıcam

kızlar ben kursa gitmek istiorum insankaynakları gbi geçerli bişi ama liseyi dışrdn bitiriorum bu arada .. yardımcı olablrmsnz bide bilsit diye duydum çeşitli kursları var bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

canım desem i bilirsin..9 eylül üniv nin hocalarının ders verdiği Alsancak ta bir kurs var...insan kaynakları vs sertifikaları uzmanlı vs sertifikaları veriliyyor..arkadaşım gitti ben de bu sene kpss olacağı için seneye gideceğim inşallah...3 ay sürüyor kurs ve 1,5 bin tl civarında..ama iş gaarantisi var ..baya da güzelmiş arkadaşım memnun kalmıştı..ancak lise mezunlarını alıyorlar mı onu bilmiyorum .araştır istersen..başarılar..

canım dokuz eylül üniversitesi..desem diye bir kuruluşu var..orda insan kaynakları kursu var..bana sürekli maili geliyor...bi araştır istersen

ege üniversitesinin insan kaynakları kursu 900 tl miş, diğerlerinin yanında baya iyi aslında fiyatı, birde staj olayı var ve lise mezunlarınıda alıyolarmış. ben yeni asır'In editörüyle konuştum kendisi eğitmen olarak derslere girecekmiş ve çok aklıma yattı açıkçası.. kayıtlar era insan kaynaklarında yapılıyor

Back