Ben büyük ihtimalle yarın gidip fiyat soracağım eğer limitimi aşmaz ise orda yaptırmayı düşünüyorum. Aşarsa artık bir dahaki aya biriktirmem lazım:) ille orda yaptırıcam bende kararımı verdim.. Evet benim istediğim kumral sarı sonra çok başarılılar gördüğüm kadarıyla. Benim tek korkum saçlarımın yıpranması,kopması vs.bende saçlarımı değiştirmek istiyorum. ombre :) fakat ben diplerinin de değişmesini istiyorum fakat renk konusunda çok kararsızım daha önce hiç saç renklerimi açık bi renk kullanmamıştım. bende key kuaförü çok duydum ve yaptığı ombrelerin en başarılı olanları senin istediğin kumral ve platin sarısı renk geçiş aralığı ama fiyat aralığını ne yazık ki bilmiyorum
İnşallah 300ü aşmazfiyatı sorduğunda bana da yazabilir misin lütfen :) bence iyi bi kuaför seçimi yaparsan öyle bi korkun olmasın bence keşke benimde key de yaptırma şansım olsa fakat baya yüksek söylüyorlar sanırım buca da sıradan bir kuaför bile 300 lira dedi bana key i düşünemiyorum
Teşekkür ederim:)saclariniz supermis. kullu renk de oldukca guzel duruyor. fiyat araligini bilmiyorum, yaptirmadim daha once.insAllah gonlunuze gore olur saclariniz,
sevgiler
canım bugün gittim ama saçım rezil oldu.. dipler istediğim gibi koyu olmadı yarın düzeltilecek saçlarım.merhaba tatlım. gittin mi kuaföre bilmiyorum ama gitmediysen üç kişi gelicez indirim yapabilme şansımız olur mu diye kafama takıldı. benim yakın bir arkadaşımda yaptıracak öyle bir şey mümkün olursa süper olur :)
Evet dün saçlarım gri olmustu bildiğin bugün düzelttiler:)key de yaptırıp rezil olduysa saçın şok olurum gerçektençok üzüldüm yaa rengi mi tutturamadılar
Evet dün saçlarım gri olmustu bildiğin bugün düzelttiler:)
Özelden yazıyım ben sana canım..çok güzel olmuşlar çok beğendim gerçekten :) ne kadara yaptırdın acaba öğrenciyim ve tutarı da çok önemli benim için ne yazık ki
Beni de bilgilendirir misiniz?ombre yaptırmak istiyorum ve saçıma hiç işlem yapmadım bugüne kadar.fiyatlar nedir key kuaförde?ve memnun kaldınız mı?Özelden yazıyım ben sana canım..