• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir kuaför şebnem hakkındaki düşünceleriniz

mrb canım yorumunu gördüm bornovada soner saç tasarımına gitmişsin nasıl memnun kaldın mı bende hanifi yada soneri düşünüyorum ama çok kararsızım...

ŞEbnem kuaföre yaptırdım nişan saçımı ve makyajımı. beyaz tenliyim cildime renk gelsin die gözlerime koyu far dudaklarıma koyu ruj ve kıpkırmızı bir allıkla benzettiler beni :50: resmen maskara gibi oldum bir de inanılmaz kalıcıydı 2 gün çıkaramadım yüzümden zaten güzel olsa o kadar kalıcı olmazdı:52::52: . ama saçım güzeldi herkes postiş mi taktırdın diye sordu. Makyaj konusunda iyi olmamasının nedeni herkese aynı göz makyajının yapılması. ben çiğlide gülseren kuaförü öneriyorum. düğünümde oraya gidicem:66:
ben şebnem kuaföre nişin basım için g,ttim hemde 1 ay önce yani kış. okadar kalabalıkki ayakta beklio milet ogun 4 gelin bası sayabildim yada 6 ydı 5 nisan bası cıkarttı söylediğin hiç bir modeli yapmıolar herkezın sacı aynı kıvırcık zaten kimseye sormadan direk sarıolar sacı kabınde bırbırının ustunde gıyınıosu cok uygun fiyat bıde ama neden bu kadar talepolduğunu halaaaa anlamayamadım ya makyaj hele inamazsınız herkezde bır ton boya ve paket saç tasarımı kabus gıbıydı yaaaa bıdahamı tövbeeeeee

ya bu yorumları bu konuyu neden dün görmedim ki offf dün şebnemden randevu aldım çok kötü oldum şimdi ama benim düğünüm hafta içi olcak o kadar kalabalık olmaz sanırım offfffffff ağlamak istiyorum yaaaa:(:5::50:

:1::nazar::nazar::nazar::nazar:
merhaba zelisshh , bende şebnem kuaförü tavsiye etmiyorum. Abimin eşi saçını orada yaptırdı. O kadar dolu oluyor ki, beklerken ruhun daralır inanki. Birde hızlı hızlı yapmaktan, abimin eşi saçını yaptırdığı gün belki 15-20 tane gelin başı çıktı ve hep 3 aşağı 5 yukarı aynı kafa idiler.. Eline bir albüm veriolar bakıp beğenmen için şunu istiom diosun yine standart model çıkıosun.:) çok az farklılıklar oluyor elbette. O da bence aksesuarlara göre yapılan değişiklikler. Üçyol Bayram yerinde Murat Kuaför var tavsiye ederim kesinlikle. Türkiye de saç tasarımı üzerine ödülleri olan bir kuafördür.

Back