Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şebnemde tıkış tıkış pis bir ortamda saçını yaptırana kadar başka yerleri tercih edebirsin..sen hangi semtte oturuyorsun...
canım karsıyaka'dayım ben.kuzenlerim oraya gtmişlerdi nişanlarında.. çokta güzel olmuşlardı ama onlarda dediğin seyleri söylediler.sen hangi kuaförü öneriyorsun?:1hug:
merhaba zelisshh , bende şebnem kuaförü tavsiye etmiyorum. Abimin eşi saçını orada yaptırdı. O kadar dolu oluyor ki, beklerken ruhun daralır inanki. Birde hızlı hızlı yapmaktan, abimin eşi saçını yaptırdığı gün belki 15-20 tane gelin başı çıktı ve hep 3 aşağı 5 yukarı aynı kafa idiler.. Eline bir albüm veriolar bakıp beğenmen için şunu istiom diosun yine standart model çıkıosun.:) çok az farklılıklar oluyor elbette. O da bence aksesuarlara göre yapılan değişiklikler. Üçyol Bayram yerinde Murat Kuaför var tavsiye ederim kesinlikle. Türkiye de saç tasarımı üzerine ödülleri olan bir kuafördür.
Ya bu şebnem kuaför direk saçmalıktır. Para basma kuaförü resmen. Saç yapmaktan artık kusmuş durumda ordaki çalışanlar. Dediğim gibi. Kuaför Murat 'ı tavsiye ederim. Makyaj hususunda beğenmez isen sildirip yeniden bile yaptırabilirsin. Ancak saç konusunda uzman bu dediğim kuaför çok güzel tasarımları var. Bir kaç resmi paylaşayayım Murat Kuaförün yaptığı. zemuszemus dedim ancak, 100 mesajım olmadığı için link ekleyemiyormuşum.
Aşağıda resim galerisinin olduğu bir link veriyorum. oradan bakabilirsiniz. http yazması gerekio başında normalde h sini sildim link olarak algılanmsın diye kaydirigubbakcemile3
ttp://s401.photobucket.com/albums/pp98/Zeynabeth/GELIN%20BASI/
başına h harfini ekleyip kopyalayıp yapıştırıp bakabilirsiniz :)