• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir kuaför jale ve kuaför şeküre

• Konu Sahibi Konu Sahibi selluka84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar düğünüm için jale yi düşünüyordum ama çok uçuk fiyat verdiler mayıs ayından itibaren nerdeyse yüzde seksen artacakmış fiyatları sadece gelin başı için 250 tl fiyat verdiler....onun için orasını istemiyorum..dün akşam şeküre ye gittim gelin paketi başlığı adı altında kına+makyaj gelin başı+porselen makyaj için 200 tl fiyat verdiler ayrıca provada var aradaki fark malumunuz ohaoldumsmile onun dışında göztepe de kaan kuaförle görüştüm orasıda gelin başı ve kına gecesi için 250 tl dedi...buca da oturduğum için göztepe ters olur diye düşünüyorum onun için şeküre daha iyi gibi geldi bana sizlerden ricam daha önceden şekürede yaptırmış olan ya da bilen varsa fikir verebilir mi????

kızlarrr düğünüm temmuzda hala iyi bir kuaför bulamadımm..bornovada kuaför arıyorumm..yardımm edinnn

merhaba kızlar bnmde duğünüm temmuzda bnde hala kuafor bulamadım izmrde guzl kuafor varmı.. evlı arkadslar varsa sebnemı tavsıye eden varmı?

Ben yıllardır kuaför jale'ye gidiyorum ve çok memnunum. Makyaj da yaptırmıştım fena değildi, ama günlük bir makyajdı. Jale biraz pahalı tabi, ama özellikle kesim konusunda başka hiçbir yere gitmem. Şeküre'ye de gitmiştim ve hiç beğenmemiştim açıkçası. Basit bir fönü bile 2 saat sonra sönmüştü. Bir daha da adım atmadım zaten..

canım benimde düğünüm iyice yaklaştı ve ben şebnem e gidicem istersen sende oraya git dağınık topuzda harikalar ama normal topuzu abartıyorlar.. kuzenim ordan çıktığında prenses gibi oldu ..

cnm bnm sözüm oldu.izmirde oturuyorsan harika bi yer.saçı makyajı süper.fiyatıda uygun.istersen telini werebilirim.bucada kozağaç taksi durağının orda simel kuaför.facetede ekleyip bakabilirsin resimlerine.simel kuaför yazınca cıkıo

gelin başına makyajına 100 lirayada bi yer bulursun ama öönemli olan güzel yapılması

Saç kesimi deyince akla jale gelmelidir. yıllardır saçlarımı jale hanıma kestiriyorum. her gören saçımı kime kestirdiğimi sorar. hamileliğim sırasında saçlarımı kestirip boyatamadım. ne zaman oraya gidip saçımı yaptırdım kendime öz güvenim yeniden geldi. kesinlikle kesim için jale hanıma gitmenizi öneririm. düğün saçları da süper çıkıyor. orada otururken saçları görüp ağzım açık kalıyor. gelinler ve yanındakilerin saçları çok güzel görünüyor. kesinlikle tavsiye ediyorum

kızlar kendi makyaj malzemelerimle söz nişan dügün makyajı yapıyorum haftasonlarımı degerlendirmek istiyorum . yaptırmak isteyen olursa cok uyguna yapıyorum. malzemelerim kalitelidir. temizdir. izmirden.

bende jaleyle ibrahim& ibrahim i duydum temmuzda düğünüm var karar veremiyorum

dün izmir bucadaki kuaför jaleye saç kesimine gittim ve agresif yeteneksiz bir adam uçlarından aldırcam dedigim saçımı 5 parmak kesti ilk makasta bıraktırdım zaten ama ne fayda saçım tam anlamıyla altı kaval üstü şişhane..daha öncede saçları yanan arkadaşlarım oldu ama kesimi bile beceremiyceklerini nerden bilebilirdimki :( sinir krizi geçirdim o yetenek yoksunu elemanları işe alan zihniyetlerde asıl problem..KESİNLİKLE GÜVENİP GİTMEYİN BNM YAŞADIGIMI YAŞAMAK İSTEMİYORSANIZ

Back