• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir-Konya Burun Estetiği

Ki inanin sizin icin soyledim. Bazem gercek

Ki inanin sizin icin soyledim. Çünkü doktorlar biz sormadan bazi seyleri söylemiyolar gerekli uyarilari yapamiyorlar. Yada hasta çekebilnek icin yaniltici şeyler söyleyebiliyolar.
İlginiz için çok teşekkür ederim, doktorum benden daha titiz biri o nedenle ben sözlerine inanıyor ve güveniyorum. Gözlük takmak sorun olsaydı binlerce hastası için aşağıda yer alan paylaşımı yapmazdı sanırım resmi instagram sayfasında ;)

Eklentiler

• F50B5232-E853-4F3A-8EAD-351D153C480E.png
    F50B5232-E853-4F3A-8EAD-351D153C480E.png
    179,9 KB · Görüntüleme: 534
Ne hoş :) mutlu olmanıza sevindim :) Yalnız ilk zamanlar iyi olupta ödemin dağılmasıyla problem yaşayan kişiler cok fazla :KK43: bence şöyle bi 3 ay iyi bir gözlemleyin sonra geri bildirimde bulunursan çok sevinirim :)
Merhaba, paylaşım bekliyordunuz 9. ay :)

Eklentiler

• E4BCCFCC-392E-4C85-AC87-4528D1B6B480.png
    E4BCCFCC-392E-4C85-AC87-4528D1B6B480.png
    720,8 KB · Görüntüleme: 286
  • FA86F9AF-C78B-4431-8BAC-F1537BC373C4.png
    FA86F9AF-C78B-4431-8BAC-F1537BC373C4.png
    998 KB · Görüntüleme: 462
Herkese merhaba
Uzun zamandır sayfayı takip ediyorum konu açmak için kaydoldum.
Uzun zamandır burun estetiği için doktor arayışındayım ama aklıma yatan bir isim olmadı. Burnumun içinde kemik eğriliği var nefes almamı engelleyen hem sağlık sorunum düzelsin hem de dış görünüş düzelsin istiyorum. Bütçe olarak sınırlıyım o yüzden devlet hastanesini düşünüyorum. İzmir veya konya da tavsiye edebileceğiniz doktorları söylerseniz çok mutlu olurum.
Birde konya da dr Arif aydın hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Bende konyadayım . Ama Konya’da olmadım ameliyatımı zaten Konya’da bir İlker yiğit bide Arif aydın var . İlker yiğit bana pek hitap etmiyor fiyatlarıda malum. Geçen gün haberlerde çıktı Konya’da burnu olmayan adama burun yapmışlar doktorun ismide Osman Akdağ plastik cerrah . Revizyon için görüşmeyi düşünüyorum
Arkadaslar merhaba,
Ben de ilk görüşmemi Arif Aydin ile yaptim, cok arastirmadim şimdilik. Sizler nasil ilerlediniz, bana ne tavsiye edersiniz?

Arkadaslar merhaba,
Ben de ilk görüşmemi Arif Aydin ile yaptim, cok arastirmadim şimdilik. Sizler nasil ilerlediniz, bana ne tavsiye edersiniz?
Doktorunuza ne istediginizi cok iyi anlatin bence. Ameliyat ettigi hasta fotolarina bakin fotolarla ne istediginizi daha iyi anlatirsiniz. Ben hakan cepni ye oldum. Gozu kapali guvenip ameliyat masasina yattim. Dogal bir burun istemistim acayip kavisli bir burnum oldu. 3 hafta once dolgu yaptirdim

Doktorunuza ne istediginizi cok iyi anlatin bence. Ameliyat ettigi hasta fotolarina bakin fotolarla ne istediginizi daha iyi anlatirsiniz. Ben hakan cepni ye oldum. Gozu kapali guvenip ameliyat masasina yattim. Dogal bir burun istemistim acayip kavisli bir burnum oldu. 3 hafta once dolgu yaptirdim
Aaa ćok üzuldüm, ben de dogal görünumlü istiyorum. Hakan Cepni'nin muayenehanesine gitmistim baska bi arkadasim icin. Fazla ticari bakiyor gibi geldi, güvenemedim.
Yarin Serhat Yararla gorusecegim, paylasirim burada.
Bi de şoyle bişi söylüyorlar, sonuç hekimden cok buruna baģliymiş. Uygunluguna göre şekil alirmiş. Siz katiliyor musunuz buna?

Aaa ćok üzuldüm, ben de dogal görünumlü istiyorum. Hakan Cepni'nin muayenehanesine gitmistim baska bi arkadasim icin. Fazla ticari bakiyor gibi geldi, güvenemedim.
Yarin Serhat Yararla gorusecegim, paylasirim burada.
Bi de şoyle bişi söylüyorlar, sonuç hekimden cok buruna baģliymiş. Uygunluguna göre şekil alirmiş. Siz katiliyor musunuz buna?
Kesinlikle katiliyorum . Burnumdaki kemerden cok rahatsiz degildim ben burun ucum ve kanatlarim buyuktu ama onlarda cok kuculmuyormus yani en azindan benim cok kuculmedi . Yüksek bi burnumda yoktu zaten kemeri alininca oyuk basik bir burun oldu. Begenenler cogunluktaydi ama benim icime sinmedi bir turlu. Ama dolgu yaptirinca begenenlerde hak verdi bana. Boyle daha iyi oldu diye

Kesinlikle katiliyorum . Burnumdaki kemerden cok rahatsiz degildim ben burun ucum ve kanatlarim buyuktu ama onlarda cok kuculmuyormus yani en azindan benim cok kuculmedi . Yüksek bi burnumda yoktu zaten kemeri alininca oyuk basik bir burun oldu. Begenenler cogunluktaydi ama benim icime sinmedi bir turlu. Ama dolgu yaptirinca begenenlerde hak verdi bana. Boyle daha iyi oldu diye
Ayy ciddi misiniz?
Benim de kemer cok hafif, ama burun ucu ve kanatlar büyuk. Ben de kavis istemiyorum, sizinki gibi olur o halde.
Cok cok gecmis olsun.
Simdi nasil hissediyorsunuz?

Ayy ciddi misiniz?
Benim de kemer cok hafif, ama burun ucu ve kanatlar büyuk. Ben de kavis istemiyorum, sizinki gibi olur o halde.
Cok cok gecmis olsun.
Simdi nasil hissediyorsunuz?
Dolgudan sonra memnunum ama simdide ne kadar dayanir korkusu var cok iyi dusunup karar verin. Hakan cepni nin bana olacak diye gosterdigi tasarimla alakasi yok

Dolgudan sonra memnunum ama simdide ne kadar dayanir korkusu var cok iyi dusunup karar verin. Hakan cepni nin bana olacak diye gosterdigi tasarimla alakasi yok
Cok cok gecmis olsun cidden uzuldum.
Ben de bunlardan korkuyorum. Revize yaptirsaniz tekrar o psikolji filan cok zor anliyorum :/
Umarim dolgu kalir öylece erimez, tüm kalbimle diliyorum..
Bugun Serhat Yarar ile gorustum, kendisine cok guveniyor ama 6 aydan önce randevu veremiyor. Şehirdisindan, yurtdisindan bile hastasi oluyor diyor hemşire bi arkadas. Ayda 200-250 burun yapiyorum diyor hoca da. Ben fena oldum öyle deyince :)
Ama yetenekli oldugunu soyluyor herkes. Biraz da şans galiba, sonra pişman olmam insallah.

Siz revizeyi istemiyorsunuz galiba dimi?
Off gerci zor ama yaa.
Insallah dolgunuz kalici olur

Cok cok gecmis olsun cidden uzuldum.
Ben de bunlardan korkuyorum. Revize yaptirsaniz tekrar o psikolji filan cok zor anliyorum :/
Umarim dolgu kalir öylece erimez, tüm kalbimle diliyorum..
Bugun Serhat Yarar ile gorustum, kendisine cok guveniyor ama 6 aydan önce randevu veremiyor. Şehirdisindan, yurtdisindan bile hastasi oluyor diyor hemşire bi arkadas. Ayda 200-250 burun yapiyorum diyor hoca da. Ben fena oldum öyle deyince :)
Ama yetenekli oldugunu soyluyor herkes. Biraz da şans galiba, sonra pişman olmam insallah.

Siz revizeyi istemiyorsunuz galiba dimi?
Off gerci zor ama yaa.
Insallah dolgunuz kalici olur
iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Birkac doktorla görüştüm revizyon olacak kadar kotu degil riske degmez dolgu en iyi cozum dediler. Bende hakan cepni ye cok güvenmiştim cunku burun estetiğinde cok iyi diye duymustum. Bende antalya da yaşıyorum. Isaallah en dogru karari verirsiniz. Gercekten cok zor bir surec cunku

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Birkac doktorla görüştüm revizyon olacak kadar kotu degil riske degmez dolgu en iyi cozum dediler. Bende hakan cepni ye cok güvenmiştim cunku burun estetiğinde cok iyi diye duymustum. Bende antalya da yaşıyorum. Isaallah en dogru karari verirsiniz. Gercekten cok zor bir surec cunku
Cok cok tesekkur ederim, size de tüm kalbimle iyilik diliyorum. Sevgiler

Arkadaslar merhaba,
Merhaba, ne yaptınız doktorunuza karar verdiniz mi? Ben de ameliyatı Konya’da olmayı düşünüyorum. Ama çok güvenemiyorum :(

Merhaba, ne yaptınız doktorunuza karar verdiniz mi? Ben de ameliyatı Konya’da olmayı düşünüyorum. Ama çok güvenemiyorum :KK43:
Merhaba,
Kusura bakmayin geç gördüm :)
Evet karar verdim, günüm de belli, tetkikleri yaptırdim. Özelden detaylari yazayim size.

Merhaba, ne yaptınız doktorunuza karar verdiniz mi? Ben de ameliyatı Konya’da olmayı düşünüyorum. Ama çok güvenemiyorum :KK43:
Merhaba,
Siz karar verdinizmi?
Benim ameliyat günüm önümüzdeki hafta. Fakat her geçen gün çevremden farklı bir detay öğreniyorum. Şuan ameliyatıma çok az zaman var ve kafam çoookkk karışık. Tecrübeli arkadaşlar varsa birkaç sorum olacak.

Son düzenleme:
Back