• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir-Konya Burun Estetiği

Polyanna12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
43
32
38
28
Herkese merhaba
Uzun zamandır sayfayı takip ediyorum konu açmak için kaydoldum.
Uzun zamandır burun estetiği için doktor arayışındayım ama aklıma yatan bir isim olmadı. Burnumun içinde kemik eğriliği var nefes almamı engelleyen hem sağlık sorunum düzelsin hem de dış görünüş düzelsin istiyorum. Bütçe olarak sınırlıyım o yüzden devlet hastanesini düşünüyorum. İzmir veya konya da tavsiye edebileceğiniz doktorları söylerseniz çok mutlu olurum.
Birde konya da dr Arif aydın hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Bende konyadayım . Ama Konya’da olmadım ameliyatımı zaten Konya’da bir İlker yiğit bide Arif aydın var . İlker yiğit bana pek hitap etmiyor fiyatlarıda malum. Geçen gün haberlerde çıktı Konya’da burnu olmayan adama burun yapmışlar doktorun ismide Osman Akdağ plastik cerrah . Revizyon için görüşmeyi düşünüyorum

Cevabınız için teşekkür ederim
Benim izmirde yada konyada ameliyat olma şansım var ama bir doktor bulamadım. Osman akdağı duymamıştım hiç bir araştırayım. Arif aydın la görüştüm ama kararsız kaldım. Siz hic görüştünüz mü Arif aydın la?

Hayır görüşmedim ama görüşmeyi düşünüyorum keşke ilk ameliyatımda bu kadar çok görüşme yapsaydım .. İzmir’de Fahri Mola var yaptığı burunları hoşuma gidiyor

Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını yeri İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, mükemmel bir hastane, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler çok güzel ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı odanın büyüklüğü ve konforunu siz düşünün:) Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)

Eklentiler

• 4A86B1F3-B162-450A-B792-EA198A66FC06.png
    4A86B1F3-B162-450A-B792-EA198A66FC06.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 851
  • 93768D99-C85E-44AD-B7C1-2D8F0E4BCA12.jpeg
    93768D99-C85E-44AD-B7C1-2D8F0E4BCA12.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 443
  • A614222C-10BE-4767-82BA-E13FE14D6B19 (1).jpeg
    A614222C-10BE-4767-82BA-E13FE14D6B19 (1).jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 1.087
  • 83D738C2-533A-4308-A231-42D124C6B7D0.png
    83D738C2-533A-4308-A231-42D124C6B7D0.png
    245 KB · Görüntüleme: 473
Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını yeri İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, mükemmel bir hastane, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler çok güzel ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı odanın büyüklüğü ve konforunu siz düşünün:) Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)[/Ne hoş :) mutlu olmanıza sevindim :) Yalnız ilk zamanlar iyi olupta ödemin dağılmasıyla problem yaşayan kişiler cok fazla :( bence şöyle bi 3 ay iyi bir gözlemleyin sonra bize de geri bildirimde bulunursan çok sevinirim :)

Ne hoş :) mutlu olmanıza sevindim :) Yalnız ilk zamanlar iyi olupta ödemin dağılmasıyla problem yaşayan kişiler cok fazla :KK43: bence şöyle bi 3 ay iyi bir gözlemleyin sonra geri bildirimde bulunursan çok sevinirim :)

Ne hoş :) mutlu olmanıza sevindim :) Yalnız ilk zamanlar iyi olupta ödemin dağılmasıyla problem yaşayan kişiler cok fazla :KK43: bence şöyle bi 3 ay iyi bir gözlemleyin sonra geri bildirimde bulunursan çok sevinirim :)
Tabi ki 3 ay sonra da bilgilendiririm, çok az ödemim kaldı sonuç iyiye gidiyor gibi :)

Herkese merhaba
Uzun zamandır sayfayı takip ediyorum konu açmak için kaydoldum.
Uzun zamandır burun estetiği için doktor arayışındayım ama aklıma yatan bir isim olmadı. Burnumun içinde kemik eğriliği var nefes almamı engelleyen hem sağlık sorunum düzelsin hem de dış görünüş düzelsin istiyorum. Bütçe olarak sınırlıyım o yüzden devlet hastanesini düşünüyorum. İzmir veya konya da tavsiye edebileceğiniz doktorları söylerseniz çok mutlu olurum.
Birde konya da dr Arif aydın hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
6 ay doktor araştırmış bir kişi ve burun estetiği konusunda ihtisas yapmış biri olarak:) ,İzmirde uygun fiyatlı doktorlar arasında ve en tecrübelileri arasında Estetik ve Plastik Cerrah Cemil Tugay ve Ege Ünv. Tıp Fakültesi Hast. Estetik ve Plastik Cerrah Yiğit Özer Tiftikçioğlu' nu öneririm. Cemil Beyin çalışmalarına instagramdan, Yiğit Beyin ise çalışmalarına hastalarının facebookda kurmuş olduğu: '' Prof. Dr. Yiğit Ozer Tiftikçioğlu ile Estetik Ve Bilgi Paylasim Grubu ''a üye olarak bakabilirsiniz. Cemil Bey, 5.000 TL civarı- Yiğit Bey ise 4.600 TL civarı ameliyatlarını yapıyor.

Ben konya da hakan cepni ye oldum
Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını yeri İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, mükemmel bir hastane, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler çok güzel ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı odanın büyüklüğü ve konforunu siz düşünün:) Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)
Gözlük serbestse eğer burun kemiğinizle ilgili bi islem yapilmamis bence. O yüzdende heralde iyilesme sureciniz kisa olmuş

Ben konya da hakan cepni ye oldum

Gözlük serbestse eğer burun kemiğinizle ilgili bi islem yapilmamis bence. O yüzdende heralde iyilesme sureciniz kisa olmuş
Hayır doktorumun ameliyat tekniğinin farklı olması ile alakalı tamamen, madem kemiğe işlem yapılmadı eski burnumda ki o kemerim nereye gitti de, böyle zarif bir kavis verildi :)

Eklentiler

• 1F34197A-FBBB-40B7-8BA7-F947FC99E785.jpeg
    1F34197A-FBBB-40B7-8BA7-F947FC99E785.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 211
Benim ilk ameliyatım kapalı törpülemeydi doktor hiç bilgi vermemişti ama İnstagram da da gözlük burnu aşagı sarkıtır diye yorum yazmıştı bi doktor

Benim ilk ameliyatım kapalı törpülemeydi doktor hiç bilgi vermemişti ama İnstagram da da gözlük burnu aşagı sarkıtır diye yorum yazmıştı bi doktor
Banada görüstüğüm doktorlar öyle söylediler. En son teknikler piezzo ve let down onlarda da 2 ay takamazsiniz dediler

Evet canım revizyon doktorum da yasakladı 5 ay oldu hala takamıyorum kemiklerim ağrıyor ben de piezo ile oldum

Bende güneş gözlüksüz yasayamayan bi insanim. Cok arastirdim bi cok doktora prof. lara sordum. Kemige mudahale yapacaksak 2 ay kullanamazsin dediler. Ben onlarin yalancisiyim
Prof. Doç. gibi ünvanları pek önemsemiyorum. Bu işin tamamen doktorun işinin ehline, becerisine başarılarına bakarak baz alıp değerlendiriyorum. Kuaförlerde öyle değil midir? Tamamen yetenek işi ;) birazda hastaya bağlı tabi..

Prof. Doç. gibi ünvanları pek önemsemiyorum. Bu işin tamamen doktorun işinin ehline, becerisine başarılarına bakarak baz alıp değerlendiriyorum. Kuaförlerde öyle değil midir? Tamamen yetenek işi :KK66: birazda hastaya bağlı tabi..
Ne diyelim güle güle kullanin Ama yontemi gercekten cok merak ettim. Instagramdan doktorunuza sorucam.

Prof. Doç. gibi ünvanları pek önemsemiyorum. Bu işin tamamen doktorun işinin ehline, becerisine başarılarına bakarak baz alıp değerlendiriyorum. Kuaförlerde öyle değil midir? Tamamen yetenek işi :KK66: birazda hastaya bağlı tabi..
Ki inanin sizin icin soyledim. Bazem gercek
Teşekkür ederim, çok mersi.
Ki inanin sizin icin soyledim. Çünkü doktorlar biz sormadan bazi seyleri söylemiyolar gerekli uyarilari yapamiyorlar. Yada hasta çekebilnek icin yaniltici şeyler söyleyebiliyolar.

Back