Yaa size çok kırgınım!!! Isyerinden çıktım yer bana ters (1 saat kadar) geç kalmıyım diye açlıktan midem ağrıyo vaziyetinde saat 14:45de oradaydım oturduğunuz masaya da baktım yazı varmı diye hatta sizlerseniz göz göze de geldik bakındım garson da peşimde geziyor oturduğunuz masanın yanını gösterdi oturmam için bir tek de o boştu heralde, çıktım. O kadar yol geldiğime mi yanayım, arabayı konak pierin oto parkına bıraktım 2-3 saat kalcam demiştim limana yakın izelmana götürmüşler, Bi bakıp çıktım 5ytl verdim zaten kızdım, adamlar beni kendi arabalarına bindirip otoparka götürdüler ona mı yanayım, başıma bişey gelse ne olcaktı bi deeklava: Yaa kalkmışmıydınız o saate o masada oturanlar siz miydinizz?
Yaa size çok kırgınım!!! Isyerinden çıktım yer bana ters (1 saat kadar) geç kalmıyım diye açlıktan midem ağrıyo vaziyetinde saat 14:45de oradaydım oturduğunuz masaya da baktım yazı varmı diye hatta sizlerseniz göz göze de geldik bakındım garson da peşimde geziyor oturduğunuz masanın yanını gösterdi oturmam için bir tek de o boştu heralde, çıktım. O kadar yol geldiğime mi yanayım, arabayı konak pierin oto parkına bıraktım 2-3 saat kalcam demiştim limana yakın izelmana götürmüşler, Bi bakıp çıktım 5ytl verdim zaten kızdım, adamlar beni kendi arabalarına bindirip otoparka götürdüler ona mı yanayım, başıma bişey gelse ne olcaktı bi deeklava: Yaa kalkmışmıydınız o saate o masada oturanlar siz miydinizz?
canım çok üzüldüm şimdi,inanki hep gözlerimiz kapıdaydı, masada yazı vardı sana dediğim gibi kk yazıp koymuştuk,ve garsonlarada demiştik, hay allah inan her girene baktık yüzüne acaba kk danmı diye, keşke garsona sorsaydın ,sen sormayınca oda dememiştir, neyse kısmet değilmiş, inşalah başka buluşmalara canım benim ,a.s.a.s. :1hug:Yaa size çok kırgınım!!! Isyerinden çıktım yer bana ters (1 saat kadar) geç kalmıyım diye açlıktan midem ağrıyo vaziyetinde saat 14:45de oradaydım oturduğunuz masaya da baktım yazı varmı diye hatta sizlerseniz göz göze de geldik bakındım garson da peşimde geziyor oturduğunuz masanın yanını gösterdi oturmam için bir tek de o boştu heralde, çıktım. O kadar yol geldiğime mi yanayım, arabayı konak pierin oto parkına bıraktım 2-3 saat kalcam demiştim limana yakın izelmana götürmüşler, Bi bakıp çıktım 5ytl verdim zaten kızdım, adamlar beni kendi arabalarına bindirip otoparka götürdüler ona mı yanayım, başıma bişey gelse ne olcaktı bi deeklava: Yaa kalkmışmıydınız o saate o masada oturanlar siz miydinizz?
Bu arada dıtpısın annesi merak etme
dıptısla sömestr tatilinde tanışacağız
bizde resimlerimizi koyacağız ben bundan 4 ay öncesisine kadar
fethiyede yaşıyordum
mutlaka görüşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?