• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka da önerebileceğiniz kpss kursu

beyazlalee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
138
0
46
Diğer
arkadaşlar 2012 b grubundan kpssye hazırlanıcam kpss kursu araştırıyorum daha önce kursa gitmiş arkadaşlar nereleri tavsiye edersiniz?

o taraflarda sanrım iyi bi kpss dershanesi yok. çankaya uzak gelmezse Ebim Kpss kursunu kesinlikle tavsiye ederim. ben öğretmenlik için gidiyorum ve çoookk memnunum.

merhaba bugün bi araştırma yaptım kurs için yediiklimi çok öneriyolar bizzat katıldım ders çok beğendim ama fiyat 2.500 fiyat inanılmaz,ihtiyaç akademi var orası iii diyolar 31 temmuza kadar 1.600 sonra 2,100 olacak mış tabi sırf kursla kalmıyor emek çalışma lazım bende karar veremedim acaba evde mi çalışmak lazım.

Ben de dün Yedi iklim'le görüştüm, evet taksitli fiyatı 2.500'e çıkıyor. Onun dışında Lider'le görüştüm orası 1.800 arada baya fark var maalesef. Ama Yedi iklim çok ilgileniyor gerçekten..

Ben de dün Yedi iklim'le görüştüm, evet taksitli fiyatı 2.500'e çıkıyor. Onun dışında Lider'le görüştüm orası 1.800 arada baya fark var maalesef. Ama Yedi iklim çok ilgileniyor gerçekten..

Mrb cnm neye karar verdin acaba kurs konusunda? yediiklim çok pahalı ama ii olduğu söyleniyor bende kararsızım bu konuda:(

Back