• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası izmir/karşıyaka/bakıcı arayan

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

melishhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
939
1
0
34
İzmir
1971 doğumlu annem için bu cevrede cocugunu baktırmak isteyenler varsa, annem daha once istanulda 5 sene cocuk baktı. deneyimlidir. zaten bizi(ikiz cocuk annesidir) uygun saatlerde ve yakın cevrede olursa gorusmek isteyenler ö.m atabilir yada buraya yazabilir teşekkürler

merhaba karşıyakanın neresinde oturuyorsunuz?
Ben çalışıp çalışmamakta kararsız kaldım... Bi yandan istiyorum bi yandan da istemiyorum :(
Anneniz ne kadara çalışıyor? Yani ne kadar ücret alıyor? Benim kızım 18 aylık.

alaybey de oturuyoruz, selçuk yaşar ilkögretim okulunun orada. ücret olarak kesin birşey diyemem cünkü insanların beklentisi bazılar ccocuk degil ev işi yemek temizlik bile istiyor, annem sadece cocukla ilgilenmeyi istiyor ; öyleyse konusulur ama en son bi bayan 400-500tl teklif etti.

istanbul da levent te baktıgında 1000tl alıyordu bundan 2 sene once :)) ama izmir de fiyatlar 500 civarı tekliif veriyorlar.

Back