• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR İNFERTİLİTE PROFÖSÜR DR TAVSİYESİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Esmerim245

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
41
7
1
43
Selam arkadaşlar 34 yaşındayım ve 16 yıllık evliyim çalıştığım için hep ihmal ettik şimdi işi bıraktım ve bebek düşünüyoruz evlendiğimiz günden beri korunmadık desem yeri ama hiç gebe kalmadım izmirde dalında uzman İnfertilite önerebileceğiniz doktor var mı
doktora 1 ve 2 defa gittik bende rahim ve yumurtalıklar normal dedi doktor ve 2 ci doktora gittiğimizde eşimde varikosel çıktı benden kanal filmi falan istedi ama çalıştığım için arkasında durmadık açıkcası şimdi işten ayrıldım bu doktorları tavsiye ettiler kimi özel kimide araştırma hastanesinde düzgün ve dalında uzman gitmek Profösür doktora gitmek istiyorum

Bu doktorları önerdiler ama emin olamadım bu doktorlara gidip memnun olan var mı ve hangisi daha iyi sizce

1. Cemal Posaci
2. Ahmet zeki ışık karşıyaka medical hastanesi
3. Ege ünivertisesinde Ege Nazan Tavmergen Göker
4. Kahramanlarda Raafil Levi
5. Özel Ata Sağlık da Buket Saçkıran
6. Levent Erkan

Karsiyaka medikalde yaptirdim, hiç memnun kalmadim... Bence ele orayı. Öylesine kalabalık ki dr doğru düzgün ilglenmiyor... Aşılama için 36 saati geçirdiler... Sabah 9da bir girdik hastaneye sırada baskasi var diye diye beklettiler. Hastaneden çıkışımız 17.00 Dusun artık. Ayyy yine çok sinirlendimm.

Selam arkadaşlar 34 yaşındayım ve 16 yıllık evliyim çalıştığım için hep ihmal ettik şimdi işi bıraktım ve bebek düşünüyoruz evlendiğimiz günden beri korunmadık desem yeri ama hiç gebe kalmadım izmirde dalında uzman İnfertilite önerebileceğiniz doktor var mı
doktora 1 ve 2 defa gittik bende rahim ve yumurtalıklar normal dedi doktor ve 2 ci doktora gittiğimizde eşimde varikosel çıktı benden kanal filmi falan istedi ama çalıştığım için arkasında durmadık açıkcası şimdi işten ayrıldım bu doktorları tavsiye ettiler kimi özel kimide araştırma hastanesinde düzgün ve dalında uzman gitmek Profösür doktora gitmek istiyorum

Bu doktorları önerdiler ama emin olamadım bu doktorlara gidip memnun olan var mı ve hangisi daha iyi sizce

1. Cemal Posaci
2. Ahmet zeki ışık karşıyaka medical hastanesi
3. Ege ünivertisesinde Ege Nazan Tavmergen Göker
4. Kahramanlarda Raafil Levi
5. Özel Ata Sağlık da Buket Saçkıran
6. Levent Erkan
Prof. degil ama Manisada Dr Cuneyt Barut var. Tup bebek islemleri icin Izmir ile baglantisi olabilir belki. Basvurmani veya arayip bilgi almani oneririm. Internette aratinca websitesi cikiyor.

Back
X