- 7 Şubat 2016
- 41
- 7
- 1
- 43
- Konu Sahibi Esmerim245
Selam arkadaşlar 34 yaşındayım ve 16 yıllık evliyim çalıştığım için hep ihmal ettik şimdi işi bıraktım ve bebek düşünüyoruz evlendiğimiz günden beri korunmadık desem yeri ama hiç gebe kalmadım izmirde dalında uzman İnfertilite önerebileceğiniz doktor var mı
doktora 1 ve 2 defa gittik bende rahim ve yumurtalıklar normal dedi doktor ve 2 ci doktora gittiğimizde eşimde varikosel çıktı benden kanal filmi falan istedi ama çalıştığım için arkasında durmadık açıkcası şimdi işten ayrıldım bu doktorları tavsiye ettiler kimi özel kimide araştırma hastanesinde düzgün ve dalında uzman gitmek Profösür doktora gitmek istiyorum
Bu doktorları önerdiler ama emin olamadım bu doktorlara gidip memnun olan var mı ve hangisi daha iyi sizce
1. Cemal Posaci
2. Ahmet zeki ışık karşıyaka medical hastanesi
3. Ege ünivertisesinde Ege Nazan Tavmergen Göker
4. Kahramanlarda Raafil Levi
5. Özel Ata Sağlık da Buket Saçkıran
6. Levent Erkan
doktora 1 ve 2 defa gittik bende rahim ve yumurtalıklar normal dedi doktor ve 2 ci doktora gittiğimizde eşimde varikosel çıktı benden kanal filmi falan istedi ama çalıştığım için arkasında durmadık açıkcası şimdi işten ayrıldım bu doktorları tavsiye ettiler kimi özel kimide araştırma hastanesinde düzgün ve dalında uzman gitmek Profösür doktora gitmek istiyorum
Bu doktorları önerdiler ama emin olamadım bu doktorlara gidip memnun olan var mı ve hangisi daha iyi sizce
1. Cemal Posaci
2. Ahmet zeki ışık karşıyaka medical hastanesi
3. Ege ünivertisesinde Ege Nazan Tavmergen Göker
4. Kahramanlarda Raafil Levi
5. Özel Ata Sağlık da Buket Saçkıran
6. Levent Erkan