- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi Lavyer2012
-
Peki bu dediginiz ortalama ne kadar vaktimizi alir. Ona gore bir saat planlamasi yapmam lazim daÇok mantıklı :)
Didimden neresi yakın olur tam bir bilgim yok malesef.
Ama vapurda gevrek çay keyfi mutlaka öneririm.
Ksk çarşıyı gezip vapurla dönüşte kordonda birşeyler içmek-yemek harika olur mesela.
İzmir' geldikten sonra vapurla kskya gidip gezip dönmek ordan da kordonda konaklamak minimum 3 saat max 4 saatPeki bu dediginiz ortalama ne kadar vaktimizi alir. Ona gore bir saat planlamasi yapmam lazim da
Detayli bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim. Peki vapurla gidip gelmek falan ne kadar zamanimizi alir sizce?Didim'den dönmek için izmir-aydın otobanını kullanacaksınız. Işıkkent gişelerinden sonra bornovaya ineceksiniz, oradan liman istikametini takip ederek alsancak'a ulaşırsınız. Arabayı kordona ya da kordona yakın bir otoparka koyup bostanlıya geçersiniz. Otoparkların yoğun olduğu pasaport'a gidip, pasaport iskeleden binebilirsiniz. Alsancak iskelesi size daha yakın ama orada otopark sıkıntı. Tabi bu dediklerim grev bittiyse geçerli. Bir araştırın izdeniz sitesinden.
Dönüşte yine izmir-aydın otobanından dönüp havalimanı ayrımından ayrılacaksınız. Havalimanı, kabaca söylemek gerekirse, didim ve kordonun arasında bir yerde kalıyor. Gaziemir'de. Alsancak kordonda gidilebilecek bir yer olarak sakız adası'nı öneririm. Alin's de olabilir. İyi gezmeler.
45 dk en fazla cnm. Bnde arkDaşa katılıyorum. Bostanlı çok hoş.bi yer orada gezebilirsiniz karşıyaka çarşı da çok güzel. sadece vapurla gidip glme süresi olur. Alsancak ttarafı da kahve için uygun konak kemeraltı da alsancağa yakın alışveriş için önerrimDetayli bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim. Peki vapurla gidip gelmek falan ne kadar zamanimizi alir sizce?
Bu guzergahlarda soyle farkli biseyler alabilecegimiz biryerler var mi? Ya da surda guzel ucuz biseyler vardir dediginiz neresi vardir?Didim'den dönmek için izmir-aydın otobanını kullanacaksınız. Işıkkent gişelerinden sonra bornovaya ineceksiniz, oradan liman istikametini takip ederek alsancak'a ulaşırsınız. Arabayı kordona ya da kordona yakın bir otoparka koyup bostanlıya geçersiniz. Otoparkların yoğun olduğu pasaport'a gidip, pasaport iskeleden binebilirsiniz. Alsancak iskelesi size daha yakın ama orada otopark sıkıntı. Tabi bu dediklerim grev bittiyse geçerli. Bir araştırın izdeniz sitesinden.
Dönüşte yine izmir-aydın otobanından dönüp havalimanı ayrımından ayrılacaksınız. Havalimanı, kabaca söylemek gerekirse, didim ve kordonun arasında bir yerde kalıyor. Gaziemir'de. Alsancak kordonda gidilebilecek bir yer olarak sakız adası'nı öneririm. Alin's de olabilir. İyi gezmeler.
Haritadan bak8nca konak ve alsancak veya bostanli ile karsiyaka birbirine yurume mesafesinde gibi gosteeiyor da oyle mi gercekten?
Bu guzergahlarda soyle farkli biseyler alabilecegimiz biryerler var mi? Ya da surda guzel ucuz biseyler vardir dediginiz neresi vardir?
Tavsiyeleriniz sayesinde cok guzel bir gun gecirdik. Heryeri elimle koymus gibi buldum. Coookk tesekkur ederim. Tek ejsik vapurda cay gevrek yoktuGüzel alışveriş için konak'ta keneraltını öneririm. Karşıyaka Çarşı da olabilir. Ama Kemeraltı çok daha iyidir.
Tavsiyeleriniz sayesinde cok guzel bir gun gecirdik. Heryeri elimle koymus gibi buldum. Coookk tesekkur ederim. Tek ejsik vapurda cay gevrek yoktu
Kizlaragasi hanina bayildik. Kumda kahve keyfimizi de yaptik...
Tejrar teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?