İzmir hastane ve doktor önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar ben 9+1 günlük hamileyim. İzmir'de Kahraman KOLDAY'a gitme kararı aldım. Kendisi hakkında güzel şeyler söylediler. İnşallah memnun kalırım. Giden var mı Kahraman Bey'e. Ayrıca özel sigortam olduğu için doğumu da özel hastanede yapmak istiyorum. Kent yada Ege Sağlık tercih edeceğim hastaneler. Üniversite hastanesi istemiyorum. Çünkü hep asistanlara iş yaptırıyorlar, korkuyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Merhabaşben izmirli olduğum için dolayısıyla bı çok hastanede doğum yapan tanıdıklarım oldu yıllardır.ama ben eğer imkan varsa Çınarlı diyorum.bi çok arkadaşım ve ablam doğumlarını orada yaptılar ve memnun kalmadım diyeni duymadım daha.malum orası sadece doğum hastanesi.dolayısıyla en ufak eleman bile doğum bebek ve hamıle bayanlar uzerıne eğitimli.gaywet guleryuzlu ve ilgililer.ben de şu an 18 haftalık hamıleyım ve kısmetse doğumumu orada yapıcam.Dr um Levent ERKAN.dr arayanlarada kesınlıkle gözum kapalı öneririm.bizim butun ahalıyı o doğurttu nerdeyse:)) allah hepimizi bi seferde kurtarsın inşallah. sevgiler...

canım benim arkadasımın hocası.çok iyi şeyler duydum bence çok iyi bi seçim.ben de düşünüyorum ona muayene olmayı

Arkadaşlar ben Namık Demir hocaya, Kent Hastanesi'nde gidiyorum, kesinlikle hastasına karşı çok ilgili, canayakın ve çok vakit ayırıyor, her gidişimizde 45dk-1 saat bizimle ilgileniyor. Yalnız hastanenin SSK ile anlaşması yok... Namık beyden randevu almak için de biraz erken davranmak gerekiyor tabi...

Biz son dönemece girdik artık, birkaç haftaya hastane ve doğumla ilgili tecrübe ve tavsiyelerimi de yazarım... yerimseniben

İnşallah hepimiz, sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız...

ama arkadasım kent hastanesinin çok fazla para aldığını ve diğer hastanelerle aynı işlevi gördüğünü söylüyorlar.bir doğum 4000 ile 5000 lira arasında oluyormus.ve üstüne üstlük ssk ile anlaşması fesh edilmiş.ben bu yüzden bu hastane ile ilgili kaygılarım var ne yalan söyleyeyim.senin görüşlerini alabilir miyim?a.s

Sevgili Ferge, benim özel sağlık sigortam olduğundan hastaneye ödeme yapmayacağım. SGK ile anlaşmalarını yenilemedikleri konusunda haklısın... %30 ücret kısıtlaması sebebiyle sanırım yani SGK'nın ücretlerini kabul etmedikleri için... Ancak http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eleri-dogum-icin-neresini-dusunuyorsunuz.html kısmında Asyacenk arkadaşımız sorup bilgi almış, fiyatları da belirtmiş, rakamlar ne kadar güncel bilmiyorum, telefonla da bilgi alınabilir. Ama Asyacenk'in belirttiği ücretlere doktor ücreti dahil değil sanırım çünkü kendi doktoru konuk doktor olarak gidecekmiş seçtiği hastaneye...

Diğer hastanelerle karşılaştıramam çünkü ben hastaneden öte doktor seçimi yapmıştım, hastaneninde allah korusun acil her duruma karşı tam teşekküllü olmasından dolayı memnunum... Kaygının neyden kaynaklandığını belirtirsen elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım...

İnşallah sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız canım...

Son düzenleme:
teşekkür ederim cevabın için.ben atatürk araştırma hastanesi şefi ali baloğlunun hastasıyım.dr kent ve çınarlı ile çalışıyor.fakat tüp bebekçi olmadığı için benim dr kent hastanesindeki israel aruh'a gönderecek.daha sonra kendi takip edecek.ben özel sigorta düşündüm ama sigortayı yapar yapmaz dr ücretlerini ödüyor mu yoksa 3ay sonra mı başlıyor.sen hangi sigortalısın?ben başak sigortayı düşünüyorum ama bakalım.umarım herşey gönlünce olurrr

arkadaşlar slm bende 27+2 haftalık hamileyim kontrollere özel gazi hastanesie gidiodum çiğdem karasa ama doğumu konak doğum evinde istediğim için oraya gitmek istiyorum sizce nasıl konak doğum evi bilgisi olan varmı. bide bişi sorucam dktrum hep erkek dedi ama çevredekiler karnın yassı kız diolar çin takvimine bakıorum bazıların da kız çıkıo bazılarında erkek bebişime eşya alıcam .bu yüzden rengini seçemiorum sizce nedir?

canım ablam konak kadın dogum evinde dogum yapmıştı özel gibi oldu dktorunun özeline gidiyordu kendi doktoru konak kadın dogumdada çalıştıgı için baya bi ilgilendiler hemşireler olsun doktoru olsun çok ilgiliydi fakat biz özel odalarından tuttugumuz için ondanda biraz rahattık diger odalar koğuş sistemi

konak kadın doğum en ufak komplikasyonda bile sizi kabul etmiyor hemen ünv'ye gidin diyor. eğer herşey çok normal ve yolundaysa, hiçbir sorun çıkmayacacağı garantiyse doğuma alıyo die biliyorum ama tabi bu acil doğuma gidenlerden duyduklarım. bütün takipleri orda yaptırır da bir de dr ayarlarsanız kabul ederler belki. ama kendi kapasitesine bu kadar güvensiz davranan bir hastaneye ben pek güvenemedim doğrusu

Merhaba arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum.Çok hassas bir dönemi yaşıyorsunuz ben de bu hamilelik olayını iki kez yaşamış bir doktor anneyim.Benim tercihim Alsancakta Dr.Mustafa Alihanoğlu oldu. Kendisi çok iyi bir hekim aynı zamanda çok tatlı dilli ve bilgili .Ayrıca tüm özel ve resmi sigortalı hastalara da bakıyor.Tekrar gebe kalsam yine ona giderdim.Tlf nette bulabilirsiniz.

izmir 'de özel menemen yaşam tıp merkezi op.dr.Haluk TUĞRAN tavsiye ederim çok iyi ve bilgili bir doktor karar senindir hayırlısı olsun..

ben 2005 de konak doğum evinde doğum yaptım ve keşke yapmaz olaydım sskamız var kullanalım dedik kesinlikle tavsiye etmiyorum doktorum hariç kesinlikle iyi bir yer değil hastane şartlatı çalışanların davranışları hijyeni berbat şuan bende 23 haftalık hamileyim ve karataşta yapıcam doktorum şebnem hanım şimdilik memnunum karataş hakkında araştırma yapıyorum ama konak kesinlikle tavsiye etmiyorum şimdiden hayırlı doğumlar

Kızlar biriniz bir hastane hakkında bir sürü olumlu şeyler yazarken,başka biriniz memnuniyetsizliğini yazmış..Kafam çok karıştı vallahi..benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…