- 13 Aralık 2008
- 445
- 69
- 643
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
Arkadaşlar ben 9+1 günlük hamileyim. İzmir'de Kahraman KOLDAY'a gitme kararı aldım. Kendisi hakkında güzel şeyler söylediler. İnşallah memnun kalırım. Giden var mı Kahraman Bey'e. Ayrıca özel sigortam olduğu için doğumu da özel hastanede yapmak istiyorum. Kent yada Ege Sağlık tercih edeceğim hastaneler. Üniversite hastanesi istemiyorum. Çünkü hep asistanlara iş yaptırıyorlar, korkuyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Arkadaşlar ben Namık Demir hocaya, Kent Hastanesi'nde gidiyorum, kesinlikle hastasına karşı çok ilgili, canayakın ve çok vakit ayırıyor, her gidişimizde 45dk-1 saat bizimle ilgileniyor. Yalnız hastanenin SSK ile anlaşması yok... Namık beyden randevu almak için de biraz erken davranmak gerekiyor tabi...
Biz son dönemece girdik artık, birkaç haftaya hastane ve doğumla ilgili tecrübe ve tavsiyelerimi de yazarım... yerimseniben
İnşallah hepimiz, sağlıkla, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza
alırız...
ama arkadasım kent hastanesinin çok fazla para aldığını ve diğer hastanelerle aynı işlevi gördüğünü söylüyorlar.bir doğum 4000 ile 5000 lira arasında oluyormus.ve üstüne üstlük ssk ile anlaşması fesh edilmiş.ben bu yüzden bu hastane ile ilgili kaygılarım var ne yalan söyleyeyim.senin görüşlerini alabilir miyim?a.s
teşekkür ederim cevabın için.ben atatürk araştırma hastanesi şefi ali baloğlunun hastasıyım.dr kent ve çınarlı ile çalışıyor.fakat tüp bebekçi olmadığı için benim dr kent hastanesindeki israel aruh'a gönderecek.daha sonra kendi takip edecek.ben özel sigorta düşündüm ama sigortayı yapar yapmaz dr ücretlerini ödüyor mu yoksa 3ay sonra mı başlıyor.sen hangi sigortalısın?ben başak sigortayı düşünüyorum ama bakalım.umarım herşey gönlünce olurrrSevgili Ferge, benim özel sağlık sigortam olduğundan hastaneye ödeme yapmayacağım. SGK ile anlaşmalarını yenilemedikleri konusunda haklısın... %30 ücret kısıtlaması sebebiyle sanırım yani SGK'nın ücretlerini kabul etmedikleri için... Ancak http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eleri-dogum-icin-neresini-dusunuyorsunuz.html kısmında Asyacenk arkadaşımız sorup bilgi almış, fiyatları da belirtmiş, rakamlar ne kadar güncel bilmiyorum, telefonla da bilgi alınabilir. Ama Asyacenk'in belirttiği ücretlere doktor ücreti dahil değil sanırım çünkü kendi doktoru konuk doktor olarak gidecekmiş seçtiği hastaneye...
Diğer hastanelerle karşılaştıramam çünkü ben hastaneden öte doktor seçimi yapmıştım, hastaneninde allah korusun acil her duruma karşı tam teşekküllü olmasından dolayı memnunum... Kaygının neyden kaynaklandığını belirtirsen elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım...
İnşallah sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız canım...
arkadaşlar slm bende 27+2 haftalık hamileyim kontrollere özel gazi hastanesie gidiodum çiğdem karasa ama doğumu konak doğum evinde istediğim için oraya gitmek istiyorum sizce nasıl konak doğum evi bilgisi olan varmı. bide bişi sorucam dktrum hep erkek dedi ama çevredekiler karnın yassı kız diolar çin takvimine bakıorum bazıların da kız çıkıo bazılarında erkek bebişime eşya alıcam .bu yüzden rengini seçemiorum sizce nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?