- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
merhaba arkadaşım dogum için bir hastane arıyorsun zannedersem ben ege üniversitesinde infertilite servisinde tedavi oldum ama özel bir dr gitmedim şimdi bende senin gibi dogum için hastane araştırmasına girdim gerçi dogumuma çok var ama en azından dr kontrollerimi yapıldıgı yerde dogum yapmak istiyorum ege üniversitesini bende düşünüyorum ama ilk dogumumu ssk yaptıgım için şimdi korkuyorum oradan özel bir yerde yapmak istiyorum dogumumu ben çınırlı hastanesini düşünüyorum orayla anlaşması olan bir ssk dr bulursam testlerimi ssk dogumu çınarlıda yada egede düşünebilirim inşallah sende içine sinen bir dr bulursun canım çünki dr şans meselesi gibi oldu bu zamanda
tepecik ssk dan bahsediyorum benim kaburga kemiklerimi ezdiler bastırarak abimin hanımınında bastırmışlar o zayıftı içeride bebegin kalçasına yakın bir yerden bacagını kırdılar yavrum dogmadan kırıkla tanıştı çok zor günler geçirdi bende 40 gün bebegimi kucagıma alamdım
ben normal yaptım ilk dogumumu 2 ciyide normal istiyorum ama taniyonum yükseliyor öyle olursa seeryanda yapabilirler diye düşünüyorum ama tercihim normal ama epidural istemiyorum korkuyorum çünki
benim dogumum agustos 14 canım sen ne kadarlık hamilesin
hımmmm ben bugün 9 haftayı bitirdim demek fazla yok aramız neyse bende bugün kan tahlileri yaptırdım saat 3 sonuçları alıcagım ama birde hormon tahlili istemiş dr neden anlamadım
Canım aslında benimde daha doğumuma çok zaman var. Seninde söylediğin gibi kontrollerimin yapıldığı hastanede doğum yapmak istiyorum. Ben tire'de oturuyorum.
Yarında saat 14:30'da ilk kontrol için doktorla randevum var. Tiredeki Devlet Hastanesi
için hiç iyi şeyler duymadım bugün ve iyice allak bullak oldum.senağlama Acaba kontrollerime Tirede özel doktora gitsem doğum için Ege'yi veya Dokuz Eylül'ü mü tercih etsem diye düşünüyorum.
slm arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim ve bende hastane araştırorum .ilk kontrolüme tepecike gittim hiç memnun kalmadım ama mecbur oraya devam edeceğim .allah hepimize kolaylık versin
Merhaba arkadaşlar,
İzmirde hastane bakımından ve doktor bakımından önerebileceğiniz bir yerler var mı?
Dokuz Eylül veya Ege Üniversitesi Tıp Fakülteleri arasında çok kararsızım. Aranızda buralarda doğumunu gerçekleştirenler var mı ? Nasıl memnun kaldınız mı ?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
ben de dogumumu kocamanda yaptım 38.haftada karar verdim hem dekaydirigubbakcemile3slm arkadaşlar bende 32 haftalık hamileyim size bir önerim var eğer sizin içinde uygunsa kocaman hastanesini tavsiye ediyorum.orda doğum yapan arkadaşım var çok memenun kalmış.ayrıca bende orda kontrollere gidiyorum ve doğumuda orda düşünüyorum.ayrıca izmirdeki özel hastanelerden en uygun fiyatlı olanı.ve dr.müjgan hanımdanda çok memnununum.giden arkadaşlar varsa biliyodur.
Merhaba arkadaşlar,
İzmirde hastane bakımından ve doktor bakımından önerebileceğiniz bir yerler var mı?
Dokuz Eylül veya Ege Üniversitesi Tıp Fakülteleri arasında çok kararsızım. Aranızda buralarda doğumunu gerçekleştirenler var mı ? Nasıl memnun kaldınız mı ?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?