slm arkadaşlar bende 32 haftalık hamileyim size bir önerim var eğer sizin içinde uygunsa kocaman hastanesini tavsiye ediyorum.orda doğum yapan arkadaşım var çok memenun kalmış.ayrıca bende orda kontrollere gidiyorum ve doğumuda orda düşünüyorum.ayrıca izmirdeki özel hastanelerden en uygun fiyatlı olanı.ve dr.müjgan hanımdanda çok memnununum.giden arkadaşlar varsa biliyodur.
ben de dogumumu kocamanda yaptım 38.haftada karar verdim hem dekaydirigubbakcemile3
hayat hastanesine gidiyordum erdal beye ama orası asırı kalabalık ve adam dogru durust ilgilenemiyor dogal olarak
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
mujgan hanım harika bir dr,güleryüzlü pozitif ve nazik,hastane temiz hemsireler hastabakıcılar cok kibar,sonra dogum odalarını da süslemişlerkaydirigubbakcemile3
şahsen ben cok memnun kaldım hem de sadece 300ytl odedim epiduralli sezeryan icinsüprizzzzz
devlette yapmanızı pek onermiyorum kızlar
birincisi son dakikaya kadar normal dogum yaptırmaya calısıyorlar.secme sansınız yok..hamileyken hastaneye yatmıstım dogumhaneye yatırdılar beni o dakika anladım normal dogum yapamayacagımı:1no2:
sonra odalar kalabalık oluyor bir odada 4 kişi 4 bebek bir de refakatciler nefes almak mumkun deilkafamçokkarıştı
giriş cıkışlar ziyaret saatleri cok kısıtlı,millet dısarda bekliyor bebek gorecegim diye..
wc ortak kullanım icin koridorda oluyor..ve tuvalet icin sıra bekliyorsunuz
kac kişi aynı tuvaleti kullanıyor hijyeni saglamak zaten mumkun deil
hele sezeryanlıyken dusunemiyorum orda tuvalet sırası beklemeyi
hayat hastanesinde de yapabilirsiniz orası da 250civarı fiyat vermişti ssklılar icina.s
hayatta muayene ucreti yok kocamanda 10ytl..
uygun fiyatlı olarak bu iki hastaneyi biliyorum digerleri sanırım ssklı da olsa 1000ytl uzerinde