merhaba arkadaşlar izmir hamakla konuştum ekim 2010 dğünü için bize göre uygun bir fiyat aldım yemekli. hamak ilgili görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Selam canım
Ben Hamak'ta 3 tane düğüne gittim,hepsi de gerçekten kötüydü.Orkestra görüntüde var sürekli cd den çalıyorlar,hele bir düğünde gelen pasta resmen bir parmak kalınlığında bayat kekti,kreması yoktu yani,bence başka yerleri araştır yerimseniben
anladım arkadaşlar bende internetten baktım genelde böyle yorumlar fakat tanıdık olunca belki organizasyon daha farklı olabilir diye düşünüyorum ama tabi tecrübelerde önemli. şöyle bişey ama baktıgımız her yer inciraltında yani o taraflarda hep aynı fiyatlarda kişi başı 40dan başlıyor baya pahalı 300 kişi için sanki bilmedim bir yerede gidersek sonucu ne çıkıcak bilemiyorumki amann zor vallahi bende bilmiyorummafoldumbenmafoldumben
hamaktaki düğünler gerçekten kötü bide aynı gün birbinine çok yakın mesafede 3 düğün birden yapıyolar sesler birbirine karışıyo heşey karman çorman berbat bencede o parayı oraya vermeye değmezz kesinlikle
Eylül 2010 tarihli düğünümüz için Hamak düğün salonundan gün almak üzereyiz, yorumları tesadüfen gördüm. şuan çok kararsız kaldım..
mekan hakkında biraz daha yorum alırsam sevineceğim.