İzmir-Gümüldür-Ürkmez-İpekkum Kiralık yazlık, apart, pansiyon aranıyor

purelove00

Cansu
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
109
0
İzmir-Gümüldür-Ürkmez-İpekkum Kiralık yazlık, apart, pansiyon arıyorum..
tanıdığınız , gittiğiniz, memnun kaldığınız yerleri yazar mısınız..
şimdiden teşekkürler ..

ürkmezde eski adıyla değerli apartı başka biri almış.kendisini şahsen tanımıyorum ama çok beyefendi biri,aile işletmesi.apart otel denize çok yakın.şu anda kişi başı apart otelde kalmak 10TL.ilgilenirseniz telf.var.

ürkmezde eski adıyla değerli apartı başka biri almış.kendisini şahsen tanımıyorum ama çok beyefendi biri,aile işletmesi.apart otel denize çok yakın.şu anda kişi başı apart otelde kalmak 10TL.ilgilenirseniz telf.var.

numarayı öğrenebilirmiyim acaba? :)

bizde çarşambaya ürkmeze gitmeyi düşünüyoruz acaba dediğiniz apartta eşya varmı tlf numarasını verirseniz çok sevinirim tşk ederim

ablamın yazlıgı var kiraya veriyor dubleks ev ürkmezde meltem sitesi civarı eski doganbey belediyesi yolunda kiraya vermeyi düşünüyor ilgilenen olursa yardımcı olurum .

ablamın yazlıgı var kiraya veriyor dubleks ev ürkmezde meltem sitesi civarı eski doganbey belediyesi yolunda kiraya vermeyi düşünüyor ilgilenen olursa yardımcı olurum .

ablanız sezonlukmu yoksa günlükmü kiraya veriyor fiyatları nedir lütfen yazarsanız memnun olurum

kaç gün isterseniz ona göre ayarlanıyor .yalnız denize çok yakın degil bi 5 10 dakika mesafede

hayır nete vermediler ama aynı sokak olabilir. çükü ablamın evde eski belediyenin solunda

hala tlfn bekliorum ilgilenirseniz sevinirim :)

X