Makyaja 500 verirsek digerlerini yaptıramadan gideriz artk dügüne ..Deniz kükrekol ile ben de görüştüm.. Gelin makyajı için 500 tl istiyor..istediğiniz yere de geliyor..
Makyaja 500 verirsek digerlerini yaptıramadan gideriz artk dügüne ..
merhaba kızlar!Kuaför bilmiyorum ama makyaj için bir tavsiyem var,konuşmalarınızı okuyunca gidip kartvizini buldum,bir tanıdığımın gelin makyajını yapmıştı,kız bebek gibi olmuştu,İstanbul da eğitim almış,ama İzmir de yaşıyor,İstenilen yere gidiyor diye biliyorum.
Deniz Kükrekol adı,0537 627 95 51 numarası
umarım yardımcı olmuşumdur:))
evet arkadasım var ızmırde bende ole duyyardımcı oluyum ıstedımm sevgılerrbenimde mayısta düğünüm var izmirde yaşamıyorum bende araştırma içerisindeyim.tuğberki daha öncede duymuştum çok iyi diye,senin nişanda ne kadar tuttu saçınla makyajın
Aynen bende gidicektim oraya biraz profilini inceledim makyajların hepsi aynı saçta da iyi değillermiş,müşterilerle olan iletişimi de iyi değilmiş diye duydum vazgeçtim,düğün günümde moralimin bozulacağı kimseye katlanamam çünkü,ben de sonere gidicem nasipse bu hafta inş istediğim gibi olur her şey daha önce saç için gittim gelinleri nasıl çıkartıyorlar incelemek için ve gayet beğendim,gelinlerin eşyalarını bile arabadan onlar taşıyor,verilen paraya değer benceArkadaşlar merhaba, Alsancakta RA kuaför var Anıl Harmandalı asla önermiyorum. 2015 ağustos ta Arkadaşım gelin başı yaptırdı ben de yanındaydımta kıştan depozito yatırdık. 1250 gelin için benim için se 450 istedi. Gittik çok lakayıt davranıolar. Bizden sonraki gelinin dedikodusu yapıldı. Karı koca çalışıolar. Arkadaşımın duvağına kötü dedi öoralini bozdu kızı nerdeyse ağlatcaktı. Benim makyajım saçım kötü oldu. Kirpik taktım diye kasada 50 tl daha istedi o an tartışmamak için verdim vasat bir salon biz memnun kalmadık profesyonel değiller. Hiç beğenmedik aklınızda bulunsun
Çok iyi bir karar vermişsin düğün günü gelin zaten gergin oluyor, profesyonel bir yer bulman çok iyi olmuş.umarım herşey istediğin gibi olur.. Sevgiler..Aynen bende gidicektim oraya biraz profilini inceledim makyajların hepsi aynı saçta da iyi değillermiş,müşterilerle olan iletişimi de iyi değilmiş diye duydum vazgeçtim,düğün günümde moralimin bozulacağı kimseye katlanamam çünkü,ben de sonere gidicem nasipse bu hafta inş istediğim gibi olur her şey daha önce saç için gittim gelinleri nasıl çıkartıyorlar incelemek için ve gayet beğendim,gelinlerin eşyalarını bile arabadan onlar taşıyor,verilen paraya değer bence
Duvağini nasil taktı çok merak ettim bende bunu yapmak isterim :))fiyatları okuyunca küçük çaplı bir şok geçirdimvalla makyajımı evde kendim yaparım daha iyi. bu nasıl bir fiyat ya. çıldırmışlar. 1500 tller havada uçuşuyo. zaten kuaför makyajını oldum olası sevmem. bizim bir akrabamız makyajını kendi yapmıştı düğününde, çok da güzeldi. saçını da mahalle kuaföründe tepeden topuz yaptırmıştı sanırım 50 tle ye, düğünü olduğunu söylememişti harika ve çok akıllıca bence. ben de kısmetse öyle yapmayı düşünüyorum
Duvağini nasil taktı çok merak ettim bende bunu yapmak isterim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?