Düğün izmir gelin saçı için kuaför önerileri acil

begummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
97
0
36
Çorum
arkadaşlar izmirde gelin saçını ve makyajını güzel yapan kuaför önerebilir misiniz 1 temmuzda düğünüm var lütfen yardımcı olun

alsancank kuaför şener,alsancak hightlights ve kuaför assosu tavsiye ederim...fiyatta sorun değilse ama gönül rahatlığıyla gidebilirsin...bornova da da soner saç tasarım diye bir yer varmış...iyi bir yer olduğunu duymuştum...

evet soneri bende duydumda kararsız kaldım makyajda çok önemli

makyaj konusunda soner hakkında bir bilgim yok..diğer söylediklerimin hepsi gayet iyi o konuda da..özellikle kuaför şener makyöz tuğberk yılmazla çalışıyo...ben bi gidip görüş derim...zaten kuaförlerin nerdeyse hepsi saçta da makyajda da önceden prova yapıyo...o yüzden daha rahat karar verebilirsin...

aarkadaşlar benim nişan saçımı alsancakta şener yaptı makyajımı da tuğberk yaptı.kesinlikle kusursuz iş çıkardılar.Ama fiyat itibariyle biraz fazla maalesef.ama değer =) hiçbir makyajı beğenmeyen babam ve amcam bile bayıldılar =) inşallah fiyatta çok uçmassa düğün makyajım ve saçım da orada yapılacak

evet en iyisi gidip görüşmek canım peki nişanda kaça yaptılar makyajını ve saçını

benimde mayısta düğünüm var izmirde yaşamıyorum bende araştırma içerisindeyim.tuğberki daha öncede duymuştum çok iyi diye,senin nişanda ne kadar tuttu saçınla makyajın

benimde mayısta düğünüm var izmirde yaşamıyorum bende araştırma içerisindeyim.tuğberki daha öncede duymuştum çok iyi diye,senin nişanda ne kadar tuttu saçınla makyajın

saçıma postiş taktılar sanırım 200 civarı bişi,makyaj da 1000-1500 arası olması gerekiyor.nişanlımdan zorla bukadr bilgi alabildim.Fiyatları çok yüksek düğün için ne fiyat vercek bakalım

Düğünümde soner saç tasarıma gittim çok memnun kaldım gerçektgen. Saç iyiydi makyaj mükemmelll. Albümlerde fotolarım var canım.

Düğünümde soner saç tasarıma gittim çok memnun kaldım gerçektgen. Saç iyiydi makyaj mükemmelll. Albümlerde fotolarım var canım.

Ben hala kuaför bulamadım kendime geçen hafta sonu key kuaföre baktık bostanlıda saç ve makyaja 750 tl dedi.Bu hafta sonuda soner saç tasarıma bakmayı düşünüyorum seninki ne kadar tutmuştu

Merhaba. ben de sonere gitmeyi düşünüyorum. düğünüm mayısta. sen kaça yaptırmıştın saç ve makyajını söylersen çok sevinirim. izmirli değilim ancak nişanlım oralı ve hiçbir yer bilmiyorum. çok endişeliyim. yardımcı olursan çok sevinirim. çok teşekkürler :)

Bende sözümde sonere gittim. Yıllardır gidiyorum zaten çok memnunum.

Makyaj için 1000-1500 müüüüü???? İnanamıyorum Nasıl uçuk rakamlar Allah' ım!! Ben mi pintiyim, ben mi fakirim acaba sadece :)))
Peki Soner' de makyaj+saç ne kadar düğün için?

Bornova İbrahim&İbrahim. Bütün tanıdıklarım oraya gitti gerçekten makyajdada saçtada çok başarılılar. Gelin saçı ve makyajına Aralık'ta 350 istemişti diye hatırlıyorum. Belki yaz sezonunda daha yükseltebilir.

merhaba kızlar!Kuaför bilmiyorum ama makyaj için bir tavsiyem var,konuşmalarınızı okuyunca gidip kartvizini buldum,bir tanıdığımın gelin makyajını yapmıştı,kız bebek gibi olmuştu,İstanbul da eğitim almış,ama İzmir de yaşıyor,İstenilen yere gidiyor diye biliyorum.
Deniz Kükrekol adı,0537 627 95 51 numarası
umarım yardımcı olmuşumdur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…