arkadaşlar izmirde gelin saçını ve makyajını güzel yapan kuaför önerebilir misiniz 1 temmuzda düğünüm var lütfen yardımcı olun
evet soneri bende duydumda kararsız kaldım makyajda çok önemli
aarkadaşlar benim nişan saçımı alsancakta şener yaptı makyajımı da tuğberk yaptı.kesinlikle kusursuz iş çıkardılar.Ama fiyat itibariyle biraz fazla maalesef.ama değer =) hiçbir makyajı beğenmeyen babam ve amcam bile bayıldılar =) inşallah fiyatta çok uçmassa düğün makyajım ve saçım da orada yapılacak
benimde mayısta düğünüm var izmirde yaşamıyorum bende araştırma içerisindeyim.tuğberki daha öncede duymuştum çok iyi diye,senin nişanda ne kadar tuttu saçınla makyajın
Düğünümde soner saç tasarıma gittim çok memnun kaldım gerçektgen. Saç iyiydi makyaj mükemmelll. Albümlerde fotolarım var canım.
Düğünümde soner saç tasarıma gittim çok memnun kaldım gerçektgen. Saç iyiydi makyaj mükemmelll. Albümlerde fotolarım var canım.[/QUOT
resimlerinin arasında göremedim bir resim yayınlayabilir misin bende kuaför arıyorum da bir de ne kdara yaptırdın ???
Düğünümde soner saç tasarıma gittim çok memnun kaldım gerçektgen. Saç iyiydi makyaj mükemmelll. Albümlerde fotolarım var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?