Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilgililere sesleniyorum izmir fuarında gişe memuru ya da stand hostesi olarak görevlendirilmek istiyorum. özelden adres telefon bilgilerini atabilirsiniz
arkadaşım izmirde oturan yakın bi arkadaşım war,o bi ilan görmüş,fuara hostes aranıyormuş,gitmiş konuşmuş.günlük 100tl fakat sabah 10-11 gibi başlayıp geceleyin saat kaçta biteceği belli değil.1-2 falan demiş.Bu şekilde nasıl çalışabilirsin bilemiyorum.çok tehlikeli.kesinlikle tavsiye etmiyorum canım
arkadaşım izmirde oturan yakın bi arkadaşım war,o bi ilan görmüş,fuara hostes aranıyormuş,gitmiş konuşmuş.günlük 100tl fakat sabah 10-11 gibi başlayıp geceleyin saat kaçta biteceği belli değil.1-2 falan demiş.Bu şekilde nasıl çalışabilirsin bilemiyorum.çok tehlikeli.kesinlikle tavsiye etmiyorum canım
O ilanı veren kişiyi tanıyorumlmaz: Arkadaşlar adam tekin biri değil çok dikkatli olun lütfen Onunla çalışabilmen için öncelikle fotoğraf çekimine girmeni istiyo ama iç çamaşırlı
O ilanı veren kişiyi tanıyorumlmaz: Arkadaşlar adam tekin biri değil çok dikkatli olun lütfen Onunla çalışabilmen için öncelikle fotoğraf çekimine girmeni istiyo ama iç çamaşırlı
iç çamaşırlı mı yuh be daha neler duycaz ben fuar açılcağı zamanlar yazmıştım bu başlığı ve gittim bir yere görüşmeye arkadaşlar ama adam çok pis gözlüydü ürktüm hemde şartları uygun gelmediği için reddettim.