• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir fuarında çalışmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
ilgililere sesleniyorum izmir fuarında gişe memuru ya da stand hostesi olarak görevlendirilmek istiyorum.
özelden adres telefon bilgilerini atabilirsiniz

arkadaşım izmirde oturan yakın bi arkadaşım war,o bi ilan görmüş,fuara hostes aranıyormuş,gitmiş konuşmuş.günlük 100tl fakat sabah 10-11 gibi başlayıp geceleyin saat kaçta biteceği belli değil.1-2 falan demiş.Bu şekilde nasıl çalışabilirsin bilemiyorum.çok tehlikeli.kesinlikle tavsiye etmiyorum canım

Cnm izmir fuarı bitti ama önümüzde bir sürü fuar var eğer çalışmak istersen yardımcı olabilirim

arkadaşım izmirde oturan yakın bi arkadaşım war,o bi ilan görmüş,fuara hostes aranıyormuş,gitmiş konuşmuş.günlük 100tl fakat sabah 10-11 gibi başlayıp geceleyin saat kaçta biteceği belli değil.1-2 falan demiş.Bu şekilde nasıl çalışabilirsin bilemiyorum.çok tehlikeli.kesinlikle tavsiye etmiyorum canım

O ilanı veren kişiyi tanıyorum:olmaz:
Arkadaşlar adam tekin biri değil çok dikkatli olun lütfen :kızgın:
Onunla çalışabilmen için öncelikle fotoğraf çekimine girmeni istiyo :kızgın:
ama iç çamaşırlı :kızgın:

Ayrıca arkadaşlar çalışma saatleri fuarlara göre değişiyo.Çok fuarda çalıştım ama gece 1'de 2'de biten fuar hiç görmedim,duymadım

O ilanı veren kişiyi tanıyorum:olmaz:
Arkadaşlar adam tekin biri değil çok dikkatli olun lütfen :kızgın:
Onunla çalışabilmen için öncelikle fotoğraf çekimine girmeni istiyo :kızgın:
ama iç çamaşırlı :kızgın:
Aman yandık desene kızlar dikkatli olun valla.
Ayrıca arkadaşlar çalışma saatleri fuarlara göre değişiyo.Çok fuarda çalıştım ama gece 1'de 2'de biten fuar hiç görmedim,duymadım

Evet benim nişanlım çalışmıştı gece 3 lere kadar eve gelemiyordu garibim.Ölü gibi dolaşıyordu ortalıkta.

Aman yandık desene kızlar dikkatli olun valla.

Evet benim nişanlım çalışmıştı gece 3 lere kadar eve gelemiyordu garibim.Ölü gibi dolaşıyordu ortalıkta.

Cnm hangi fuar ki o gece 3 lere kadar çalışıyodu nişanlın?
O saate hiçbir personel kalmaz,temizlikçiler de dahil . . .

iç çamaşırlı mı yuh be daha neler duycaz ben fuar açılcağı zamanlar yazmıştım bu başlığı ve gittim bir yere görüşmeye arkadaşlar ama adam çok pis gözlüydü ürktüm hemde şartları uygun gelmediği için reddettim.

Senin gittiğin yer de büyük ihtimalle imer ajans'dır ipekçim:S
Eğer orasıysa iyi yapmışsın cnm reddetmekle

valla hatırlamıyorum ama o ve dengi bir yer hepsi aynı bunların canım.

Back