Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
izmir forum bornovada hamile kıyafeti satan mağaza
arkadaşlar izmir forum bornovaya gidicem. hamile kıyafeti satan mağaza var mı? ben kanvas tarzı dar paça pantolon istiyorum ama bunun hamile versiyonunu hiç bulamadım.
forum bornova diye şart koymuşsun ama ben gebeyi tavsiye ederim
agora alışveriş merkezinin içinde 2.katta yeni binada
joker mağazasını geçince var
pantolonları süper
tavsiye ederim
dar paçalılarda var GeBe Hamile Giyim
istersen burdan da inceleyebilirsin a.s.
evet gebeyi bende tavsiye ederim ben kıyafetlerimin çoğunu ordan adım, elbiseme herkes hastaydı. Kemeraltı ve karşıyaka çarşı tansaş yada migros onun karşısında vardı bir mağaza hamile kıyafetleri vardı bak istersen. Sen forum deyince ben söyledim.
gebe nin sitesinden baktım güzel şeyler var ama çok pahalı geldi.mothercare de pahalı mı? niçin bu hamile kıyafetleri pahalı oluyor. beline likralı bir şey geçiriyorlar fiyat iki katına çıkıyor.
Forum Bornova'daki LCW'da hamile reyonu yok maalesef. Sadece Mothercare'e bakabilirsin ki orada da çok çeşit bulamıyorum ben.
Ben hamile kıyafetlerimi GeBe mağazasından aldım (Agora).. Normalde fiyatlar pahalı; ama e-bebek'in sitesinden takip edersen indirimden güzel şeyler yakalayabilirsin