Izmir egepol neşe hanıma giden var mı ?

sebar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
80
0
86
İzmir
Nasıl bir doktor olduğunu merak ediyorum hakkında bilgi sahibi olan arkadaş var mı

Doğduğundan itibaren 1 sene Neşe hanıma gittim..Samimi,iyi bir bayan..Ama çok yoğun..Ben çok memnun kaldım..Arkadaşım çocuğunu götürdü beğenmediler diğer gittikleri doktor verdiği tedavi gereksiz demiş..Herkezin bakış açısı farklı..Bir kere git ve dene memnun kalmazsan başka doktora gidersin..

Canım bizim dogum doktorumuzdu.. Cok fazla kozmetikci ve herseyi ilaçla çözmeye çalışıyor biz ona bi daha gitmedik.. Cocuğum da maşallah onun verdiği ilaçların hiçbirini kullanmadan iyileşti . Daha ateş düşürücü dahi kullanma gereği hissetmedik.. Onun verdiği listeyi görmeliydin yani...

gidemeyen var :) dedikleri gibi çok yoğun. arkadaşım tavsiye etmişti. ben çalıştığım için egepolun akşam polikliniğine götürüyorum canan hanım doktorumuz. ve çok memnunum. oğlum ağır zatürre geçirdi ve 3 doktor gezdik 4. doktor canan hanımdı tamamen tesadüfen gittik. sayesinde toparlandı oğlum. ilaç yanlısı da değil. minimum seviyede ilaç veriyor. muayene esnasında çocukla olan irtibat şekline bayılıyorum benim konuşmama hiç gerek kalmıyor. ve cidden çocukları çok seviyor bir akşam muayeneye gitmiştik. sıra bize geldi odasına girdik o sırada yenidoğan yoğun bakımında bir bebek fenalaşmış. apar topar oraya gitti. döndüğünde gözler dolu akıyor. iyi misiniz dedim iyiyim bebeğin canı yanınca kötü oldum dedi sonra toparlandı falan. böyle de duygusal..

Back