- 5 Eylül 2014
- 45
- 67
- 33
uzun süre tedavi gören bir insanım..tahliller filmler farklı doktor denemeleri her seferinde bastan yapılan prosüdürler maddi ve manevi çekilen sıkıntılar..bu arada oluşan bi gebelik
ve o gebeliğin 1 hafta kadar kısa sürmesi düşüğün peşi gelir denen laflar ve gelemeyen gebelik.. herkesin yokmu daha yapmıyomusunuz varda söylemiyomusun bi doktora gittin mi gibi artık çığırından çıkantan soruları....biraz ara verme tekrar umutlanıp yeni doktor
arayışları bu sefer alternatif tıbba yönelme ve yine maddi ve manevi yıpranış.... anladım ki allah alnımıza birseyleri yazmayınca olmuyor maalesef
biliyorum ki vakti zamanı halen gelmeyen bir bebeğim var ve ben onu hala bir umutla bekliyorum
eşimle birlikte uzun yorucu ve yıpratıcı bir süreçten geçtik ve hala geçmekteyiz..henüz sınavımız bitmedi..ve biz sabırla isyan etmeden her zaman hayırlısını dileyerek ve isteyerek yolumuza buruk bir sekilde devam ediyoruz.ve bir seneyi daha geride bıraktık.bıraktık ama bu öyle zor ki bizim için bu senemizde de yüzümüz gülmemişti.bizden sonra evlenen arkadaslarımızn çocukları olmuş
coktan 2şer yaslarına basmışlardı bile.hep bir aradayken gülüp eğleniyorduk ama eşim ve benim aslında okadar muutsuz ve içimizde kopan fırtınalardan kimsenin haberi yoktu.o kkahkalarımızın arkasında biri dokunsa ağlicak
halimiz vardı ve bunu sadece birbirimizle göz göze gelip gözlerimiz dolu dolu olması bizi mahvediyodu...artık kararımızı vermiştik tüp bebek....parasal yönden bittiğimiz için özel dğilde devlete yöneldik..hayırlısıyla randevuyu aldım istenen gerekli evrakları tamamlayıp gittik ön görüşme ve muayeneden sonra tahliller yapıldı özel hastanelerde yaptırdığım 3 aşılamam kabul edilmeyip tekrar aşılama yapılması için adetimi beklemekteyim benim gibi izmir ege üniversitene başvuranlar ve aşılama tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracak olanlar bana yardımcı olabilirler mi ..çok sevinirim..![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)