izmir düğün salonu

ilkimcandan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
15
1
3
44
arkadaşlar buraya yeni katıldım. okuduğum yorumlar birbirimize yardımcı olmamızda çok güzel. sizden bir yardım rica edeceğim. bu yaz evleniyorum :) düğün mekanı baktım bir kaç tane.ama en çok içime ada gazinosu sindi. salonları yenilenmiş.2 salon var karar veremedim.sizden ricam siz olsaydınız hangisini seçerdiniz.
bu arada başka önerileriniz varsa onada açığım...şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle hayırlısı olsun canım :) inşalah düğününle ilgili her detay istediğin gibi olur. bende yeni evliyim izmirde oldu düğünüm ben bucada bahhçe adlı mekanı tercih ettim . memnun kaldım cok ilgiliydiler gercekten. ada gazinosunu bilmiorum hiç ama dediğim yeri sana tavsiye ederim.

çok teşekkürler :) yanıtınız için. inşallah herkesin istediği gibi olur. buca uzak düştüğü için hiç düşünmedim. o yuzden merkezi bi yer olsun diye ada gazinosuna baktım. göl gazinosuna da baktım. ama ada gazinosu yenilenmiş daha çok hoşuma gitti. sizin söylediğinize de bi bakayım. ilginize teşekkürler.

rica ederim. benim eşim bucada oturuyodu tüm konu komsu ordan gelmesi daha kolay olur diye bizde orayı tercih ettik . tabi herkese yakın olan daha cazip geliyor . onun dışındada hep kaynaklar tarfını gezmiştim cok merkezi yerler hakkında bilgim yok . keske yardımcı olabilsem . mutluluklar dilerim şimdiden :)

kızlar destek lütfen... yardımcı olur musunuz karar vermemde ... hangi salonda yapayım

cnm oncelıkle hayırlı olsun nasıpse bende bu yaz evleniyorum. ada gazinosu fiyatları nasıl peki ? bende merkezi ve güzel diye fuarı ıstıyorum ama henüz arastrmaya başlamadım bıle

Palmiye daha hoşuma gitti nedense..
Hayırlısı olsun şimdiden elbet biri daha cok içinize sinmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…