Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Izmir-duatepe anaokulu hakkında.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.457
1.621
658
merhabalar. 2009 mart doğumlu olan oğlum geçen yıl özel bir okula gitmişti. memnun kalmadık, bu yıl duatepe ile başladık hayırlısı ile fakat kafamı kurcalayan sınıfımızda 2007 aralık doğumlu bir çocuk da var 2008 doğumlular da. 2009un ilk 3 ayında doğanları da almışlar, piyango bize de vurdu. öğretmeni ve okul müdürü sorun olmayacağını söyledi ama bu zamana kadar tvde gelişim kitaplarında "1 ay bile farkeder" diye bas bas bağırılmamış mıydı? bilemedimm.. sizin fikirleriniz, tecrübeleriniz?

Merhabalar
yeni gördüm burayı yoksa daha önce mutlaka cevaplardım.duatepe anaokulu yeni birokul o yüzden çok fazla bilen yok.Hatta bu seneye kadar sabahçı sınıfları bile açılmazmış,sadece öğleciler ve tam günler varmış çünkü bilinmeyen bir okulmuş.okul aile birliği toplantısında müdür hanım söyledi bunu...anlaşılacağı üzere biz de duatepeliyiz :) Kızım seneye ilkokula başlayacak kısmetse,geçen sene başka bir okula gitmişti.Geçen seneki okullardan sonra duatepe bize mükemmel geldi.Gerçekten de biz çok memnunuz.benim kızım sabahçı,öğretmenimiz Yüksel hanım süper,çok seviyoruz.sınıf mevcudumuz 10 çocuk.Sabahçılık çok tercih edilmediğinden böyle tabii.bizim sınıfta da çoğu 2008 kasım-aralık,benimki de kasım..ama 2007 martta var 1 tane,2009 ocakta var yine 1 tane..sorun yaşamıyorlar.Sizinki de sorun yaşamıyordur bence üzülmeyin,çocuğunuz mutluysa sizde keyfini çıkarın.sevgiler..:16:

Back