• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulunda kayıt için bağış

bizim listede 2 top kağıt ve 200 lira kayıt ücreti vardı
geçen senede bu kadardı
ana sınıfı için değil ama ilköğretim için her dönem 50 lira okul aile birliğine yardımda bulunuyoruz
onun dışında okul açılınca öğretmeniz almamız gerekenlerin listesini verir
kitap seti
çeşit çeşit kağıtlar ve boylar v.s.
arada da temizlik malzemesi alırız veliler olarak
geçen sene ilköğretimde okuyan sınıflar olarak her sınıfa bir laptop ve bir prejektör aldık
müdürümüz ayrıca fen laboratura ve kütüphane yaptı her şeyi kendi cebinden ödedi
kitapları bizler topladık
her sınıfa klima da alınacaktı ama onun parasını orta sınıflardan toplanacağı söylendi
alınsın 8 sene okuyacak çocuklar lafım yok ama bunları kullanacak öğretmenler henüz daha mevcut değil:50:

yazınıza bıraz uzuldum bıraz sevındırm ne yalan soylıy ım okulunuz ıcın bıseyler yapmanız cok guzel ama hanı demıssınızya bunları kullanacak öğretmen yok dıye acıkcası cok uzuldum...

çoğu öyle sanki vermeye zorunlymuşsun gibi para istiyolar resmen devlet yardm etmiyodr belki tamam ama istemenin de yolu yordamı var bir de bağış verilen miktara göre her çocuğa ayrı muamele yapan yerler de var çok yazık...

evet canım ya bende ondan korkuyorum yani her öğrenciyi nekadar bağış yapmış diye kontrol ederlermi bilmiyorum ama öyle bişey olursa yani bağışa göre muamele yaparlarsa sessiz kalıcamı sanmıyorum:95:

bizim listede 2 top kağıt ve 200 lira kayıt ücreti vardı
geçen senede bu kadardı
ana sınıfı için değil ama ilköğretim için her dönem 50 lira okul aile birliğine yardımda bulunuyoruz
onun dışında okul açılınca öğretmeniz almamız gerekenlerin listesini verir
kitap seti
çeşit çeşit kağıtlar ve boylar v.s.
arada da temizlik malzemesi alırız veliler olarak
geçen sene ilköğretimde okuyan sınıflar olarak her sınıfa bir laptop ve bir prejektör aldık
müdürümüz ayrıca fen laboratura ve kütüphane yaptı her şeyi kendi cebinden ödedi
kitapları bizler topladık
her sınıfa klima da alınacaktı ama onun parasını orta sınıflardan toplanacağı söylendi
alınsın 8 sene okuyacak çocuklar lafım yok ama bunları kullanacak öğretmenler henüz daha mevcut değil:50:

canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda yeni öğretmenler atanır. birde kafamı kurcaklayan; işsiz atanmayı bekleyen birsürü öğretmen var hani sanki bütün okullar doluymuş ihtiyaç yokmuş gibi ama aslında böyle sizin okulunuz gibi öğretmen sıkıntısı çeken okullarda var nasıl bir çelişkidir bu:44:

yok okulda öğretmen mevcut ama kendi ağızlarından söyledikleri cümle şu "biz bilgisayardan anlamayız" kaldıki projektör koydular extradan
veli olarak bir arkadaş derslerde yardımcı oldu ama oda kendine iş bulunca gene laptop işi yattı
öğretmenlerinde kendini yetiştirmesi lazım :44:
yeni nesil öğretmenlerin eksiksiz eğitim vereceklerine eminim:34:

arkadaşlar yeni sistemde bir çok okul projeksiyon ve bilgisayar kullanımı zorunlu hale geldi öğretmenlerin kendilerini yetiştirmeleri mecburi ama eski öğretmenler buna çok fazla yanaşmıyor dersimi verip çıkarım diyor ama bu böyle değil ben her dersimde mutlaka görsel olarak desteklerim dersi bu sayede daha kalıcı oluyor. ve arkadaşlar merak etmeyin bağışa göre çocuğa muamele yapılmıyor bu sadece velileri bağış konusunda hırslandırmak için yapılan bir taktik diye düşünüyorum.

Back