• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir dokuz eylül üniv veya sgk anlaşmalı kurumlarda meme estetiği !!!

osleemce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
723
21
68
kızlar izmir dokuz eylül üniversitesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı?

ya da sgk ile anlaşmalı özel hastane önerebilirmisiniz ???

büyütme yapttıran da varsa yazarlarsa sevinirim hoca önerisi istiyorum ?????

yıllar sonra kesin kararımı verdim bu koca yüklerden kurtulmak istiyorum büyük ihtimalle rapor da alabiliyorum kalp baskısı var çünkü

kızlar izmir dokuz eylül üniversitesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı?

ya da sgk ile anlaşmalı özel hastane önerebilirmisiniz ???

büyütme yapttıran da varsa yazarlarsa sevinirim hoca önerisi istiyorum ?????

yıllar sonra kesin kararımı verdim bu koca yüklerden kurtulmak istiyorum büyük ihtimalle rapor da alabiliyorum kalp baskısı var çünkü

konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama yazmak istedim yinede ameliyat oldun mu yada doktor araştırdın mı bende şu aralar doktor araştırıyorum izmirde benimkinide sgk karşılıyo ama yinede güvenemiyorum sıkı bir araştırma yapıyorum

merhaba bende
aynı hastanede tüp bebek durumu oluşunca estetiği bıraktım
sonra tüp bebek durumu olmayınca da gittim asistan bir doktora o da üniversite hastanelerinde her koşulda sgk ödemesini yapmadığını söyleyince

iki konuda bende öyle kala kaldı :)

siz yaptırdınızmı ?

merhaba bende
aynı hastanede tüp bebek durumu oluşunca estetiği bıraktım
sonra tüp bebek durumu olmayınca da gittim asistan bir doktora o da üniversite hastanelerinde her koşulda sgk ödemesini yapmadığını söyleyince

iki konuda bende öyle kala kaldı :)

siz yaptırdınızmı ?

bende estetiği bi kenara bıraktım mide küçültme ameliyatı oldum öncelik kilo vermekti 117 kilo ile ameliyat oldum 85 kiloyum şimdi 60 a düşünce meme estetiği düşünüyorum :)

cok
bende estetiği bi kenara bıraktım mide küçültme ameliyatı oldum öncelik kilo vermekti 117 kilo ile ameliyat oldum 85 kiloyum şimdi 60 a düşünce meme estetiği düşünüyorum :)

cok ıyı yapmışşsın cnm. bende tupmide ameliyatı oldum 2 yıl once. ve 61 kıloyum şu an bende bu ara estetik için uğraşıyorum. sende 2 yıl bekle butun kılolarını ver kılonu sabıtle ondan sonra sıra estetiklerdec :))

cok

cok ıyı yapmışşsın cnm. bende tupmide ameliyatı oldum 2 yıl once. ve 61 kıloyum şu an bende bu ara estetik için uğraşıyorum. sende 2 yıl bekle butun kılolarını ver kılonu sabıtle ondan sonra sıra estetiklerdec :))

ay ne güzel sana sorularım olur tabi cecaplarsan çok sevinirim
kaç kilo ile ameliyat oldun?
kilo artışı oldumu hiç ?
yemen nasıl ben geri kilo almaktan çok korkuyorum
kilon ne zaman sabitlendi ?
b12 iğnesi kullanıyormusun her ay?

çoook teşekkür ederim simdiden cevaplarsan

ay ne güzel sana sorularım olur tabi cecaplarsan çok sevinirim
kaç kilo ile ameliyat oldun?
kilo artışı oldumu hiç ?
yemen nasıl ben geri kilo almaktan çok korkuyorum
kilon ne zaman sabitlendi ?
b12 iğnesi kullanıyormusun her ay?

çoook teşekkür ederim simdiden cevaplarsan
cnm elimden geldiğince cevaplarım tabiki
1- 106 kilo ile ameliyat oldum
2-en son 59 a kadar duşmuştum ama kendi isteğimle 61 e kadar çıktım cunku cok sağlıksız olmuştum o kiloda cunku boyum 172 cm.
3-11.ayda fazla kılomun hepsi gitmişti.
4-b12 iğnesi 3 ayda bir tahlil yaptırıyorum dr uma mail atıyorum gerek olursa bir parti veriyor bende yaptırıyorum

bunların dışında kuralları zaten biliyorsundur. asitli içececekleri içmezsen sıvı kalori almazsan ve en önemlisi katı sıvı ayrımını bozmazsan kılo almazsın. ben dr umun sözünden hıc çıkmadım ve bu yüzden hıc kılo almıcam :))

birde yemek mıktarı tabiki zamanla artıyor sürekli kontrol altında tutuyorum sporumu yapıyorum

birde yemek mıktarı tabiki zamanla artıyor sürekli kontrol altında tutuyorum sporumu yapıyorum

ben biraz psikolojimi bozdum ya bidaha eski halime dönersem diye çok korkuyorum geri kilo alanlar baya var çünkü ben çok araştırdım bu son careydi benim için kimse ameliyat oldugumu bilmiyo eşim ve annem hariç bu aralar durup durup ağlıyorum kilolu olmak istemiyorum korkularım çok cevapladığın için ayrıca çok teşekkür ederim bu ameliyat için maddi manevi yıkıma uğradım eşim en büyük destekçim bu kadar zorluktan sonra aynı seyleri yaşamak kendime ve cevremdekilere haksızlık etmek istemiyorum daha 24 yaşındayım ama tükendim resmen

ben biraz psikolojimi bozdum ya bidaha eski halime dönersem diye çok korkuyorum geri kilo alanlar baya var çünkü ben çok araştırdım bu son careydi benim için kimse ameliyat oldugumu bilmiyo eşim ve annem hariç bu aralar durup durup ağlıyorum kilolu olmak istemiyorum korkularım çok cevapladığın için ayrıca çok teşekkür ederim bu ameliyat için maddi manevi yıkıma uğradım eşim en büyük destekçim bu kadar zorluktan sonra aynı seyleri yaşamak kendime ve cevremdekilere haksızlık etmek istemiyorum daha 24 yaşındayım ama tükendim resmen
Benimde aynen bilen insan cok az cnm. Bak daha cok gencsin sakın kilo alanlari ornek alma kilo almayan cok insan var. Moralini de hic bozma bu firsati iyi degerlwndir. Zayifladikca daha mutlu olacaksin.mutlu oldukca da yemiceksin .kurallara uy ve tadini cikar cnm.panik yapma ))

Benimde aynen bilen insan cok az cnm. Bak daha cok gencsin sakın kilo alanlari ornek alma kilo almayan cok insan var. Moralini de hic bozma bu firsati iyi degerlwndir. Zayifladikca daha mutlu olacaksin.mutlu oldukca da yemiceksin .kurallara uy ve tadini cikar cnm.panik yapma ))

5 ay olacak ameliyat olalı kurallara uyuyorum ama kilo vermem durdu 1 haftadır gram bile veremedim siz ameliyatı izmirdemi oldunuz hangi doktora

5 ay olacak ameliyat olalı kurallara uyuyorum ama kilo vermem durdu 1 haftadır gram bile veremedim siz ameliyatı izmirdemi oldunuz hangi doktora
Duraklamalar cok cok normal hemen suyu arttir ve sporu arttir bak nasil baslicaksin vermeye. Ben 2 ay hic veremedigimi biliyorum. Bunlar cok normal..
Ben antalyada ayhan mesciye ameliyat oldum

Duraklamalar cok cok normal hemen suyu arttir ve sporu arttir bak nasil baslicaksin vermeye. Ben 2 ay hic veremedigimi biliyorum. Bunlar cok normal..
Ben antalyada ayhan mesciye ameliyat oldum

çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için

merhaba
çok sevindim kilo veriminden sonra meme estetiği daha çok önerilen bir durum.

yazışmalarınızdan merak ettiğim b12 vitamini neden veriliyor. kilo vermeye yardımcı olarak mı ameliyat sonrası b12 oranında azalmamı oluyor.

tüp mide ameliyatı sonrası son verdiğiniz toplam kilolar nedir

haylazzz haylazzz R rubi

Back
X