Gebeliğe Hazırlık İZMİR DOKTOR(JINEKOLOG) TAVSIYE EDER MISINIZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

p_rizmir35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
37
15
88
38
Merhaba uzun suredir cocuk sahibi olmak istiyoruz. Klomen tedavisi, rahim filmi, spermiyogram.. Her sey normal. Sonuc alamiyoruz. İzmirli hanimlar lutfen onerilerinizi bekliyorum. İzmir de belirsiz infertilite icin doktor onerir misiniz?

Merhaba uzun suredir cocuk sahibi olmak istiyoruz. Klomen tedavisi, rahim filmi, spermiyogram.. Her sey normal. Sonuc alamiyoruz. İzmirli hanimlar lutfen onerilerinizi bekliyorum. İzmir de belirsiz infertilite icin doktor onerir misiniz?
Merhaba bende izmirdeyim aynı arayıştayım irenbe hastanesini tavsiye ediyorlar genelde siz rahim filmini nerede çektirdiniz

1000 TL civarinda anestezili.Aklim cok karisik. Baska bir doktora daha gitmek istiyorum.Siz gittiniz mi Ismail Bey e

1000 TL civarinda anestezili.Aklim cok karisik. Baska bir doktora daha gitmek istiyorum.Siz gittiniz mi Ismail Bey e
Arkadaşım tedavi görüyor ismail bey kontrolünde çok memnun bende heüz gitmedim hsg çekildikten sonra sonuca göre karar vermeyi düşünüyorum hsg hariç tüm kontrollerim yapıldı sonuçlar normal ama bebek hala olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…