• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Devlet Hastanesinde Burun Estetiği

DestinaCordelia

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
15
3
16
26
Devlet hastanesinde burun estetiği yaptırmak istiyorum şu ana kadar birçok doktor baktım ve en son;
Dr. Mustafa Yazır
Dr. Abdulkadir İmre
Dr. Erdem Eren
Dr. Tankut Uzun arasında kaldım.
Eğer özelde yaptırabilecek biri varsa doktor tavsiyem olarak Onur Gündoğan var ablam ona burun estetiği oldu.
Fakat ben maddi şartlardan kaynaklı devlete gidicem. Özellikle Mustafa Yazır hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler ♥

Devlet hastanesinde burun estetiği yaptırmak istiyorum şu ana kadar birçok doktor baktım ve en son;
Dr. Mustafa Yazır
Dr. Abdulkadir İmre
Dr. Erdem Eren
Eğer özelde yaptırabilecek biri varsa doktor tavsiyem olarak Onur Gündoğan var ablam ona burun estetiği oldu.
Fakat ben maddi şartlardan kaynaklı devlete gidicem. Özellikle Mustafa Yazır hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler ♥
Ben Mustafa yazır bey e oldum memnunum sorunuz varsa sorabilirsiniz

Ben Mustafa yazır bey e oldum memnunum sorunuz varsa sorabilirsiniz
Merhaba Mustafa Yazır Ankara’da olanmı birde ücret bilgisi ve burnunuz istediğiniz gibi oldumu bu konuda bilgi alabilirmiyim

Merhaba Mustafa Yazır Ankara’da olanmı birde ücret bilgisi ve burnunuz istediğiniz gibi oldumu bu konuda bilgi alabilirmiyim
Hemen gidip bayram öncesi yaptırmayı düşünüyorumda oyğzden mesajımı görüp xvp verirseniz hemen çok sevinirim instasında yorum bulamadım çünkü:(

Merhaba. Ben Mustafa Yazır Hoca'nın iletişim bilgilerine ulaşamıyorum. İzmir'de, Ankara'da, İstanbul'da ve Kırklareli'de farklı bilgiler var. Ne yapabilirim? Zahmet vermek istemem, ama bana özelden yazma şansınız var mı?

Dr. Mustafa Yazır
Dr. Abdulkadir İmre
Dr. Erdem Eren
Teşekkürler ♥
tankut uzun fiyat icin bir sey söylemis miydi bilginiz var mı ya da diger doktorların fiyat olarak ne söyledigini biliyor musunuz? ben de olmayı düsünüyorum ama doktorlardan yanıt alamıyorum

Merhaba yeni konu açmamak için buraya yazayım dedim. Özgür Kümüş hakkında bilginiz var mı? Manisa şehir hastanesinde. Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. ♥

Back