İzmir de ücretsiz rahim filmi çektirebileceğim hastane !!!

ukalady

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
1.048
134
323
İzmir
şifa hastanesine gittim rahim filmi istediler ama 320 tl dendi. bu parayı ödemek istemiyorum. devlet hastanesi ssk gibi bi yerde bu işi halledemez miyim? birde adetten ne kadar sonra çekiliyor? yardımcı olur musunuz?

canım bu işi ücretsiz olarak birtek devlet hastanelerinde yapabiliriz.Ben de aralık ayında çektireceğin inşallah bu ay geç kaldım.doktorum Yeşilyurt dev. hast.doktoru Umur Yensel.Onun olduğu bir yeri ve tabi ki en uygun koşullarda olmasını tercih ediyorum.
Ama bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde anestezili olmuyor bilgin olsun.
Farklı bir bilgi edinirsen bana da özelden mesaj atar mısın?tabi ki ben de sana:)
şimdiden teşekkür ederim

anesteziye gerek yok şiddeti adet sancısı kadar acıyor o da 10 dk. özeller ekstra para almak için abartıyor.

anesteziye gerek yok şiddeti adet sancısı kadar acıyor o da 10 dk. özeller ekstra para almak için abartıyor.

çok teşekkür ederim sedase.jinekolojik muayenedeki kadar ağrıya razıyım.Ama tabi ki doğumdan zor olmayacağı kesindir sanırım.
Yalnız anestezisiz çektirip de kanlar içinde kalanı da biliyorum ;ama yapanların acemiliğine vermek istıyorum

Konuyı yenileyelimm bende film cekilcem devlette cektren varsa bilgi verebilir mi arkadslar

Back