İzmir de silikon meme protezinde basarili bir dr onerebilir misiniz?

Merhaba,
Ben 9 şubat'ta Tınaztepe hastanesinde Özgür Sunay'a gögüs büyütme operasyonu yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrasında. Özgür bey harika bir doktor. 275cc high profile mentor implant kullanıldı. Hastane çok temiz. İzmir'de bu operasyonu yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim.

ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm

ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Merhaba.. bende 1 ay sonra ameliyat olacagim. Crs gunu fatih beyle randevum vsr. Memnunmussunuz. Beni izlermisiniz

Bende cuma günü fatih beye ameliyat olucam bana öncesi ve sonrası olarak resim atarsanız çok sevinirim

Merhaba hangi Fatih bey acaba soy adı nedir memnun musunuz fiyatı nedir birde

Ya fiyatları ne acaba ben 4 bin 5 bin civarı istiyorum ama doktora güvenmek diyorum onu da bankadan çekicem zaten yarısını ve ameliyat hiç olmadım hayatım boyunca yasım 21 ilk defa bıçak altı yatıcam sonuçta iyi ve büyük meme slikonu istıyorum yaz gelmeden

Bu arada yaptıran varsa doktorun İsmi ile fotoğraf koyabilir mi albüme kesin kararlıyım cunku

Back
X