- Konu Sahibi ceydaegeyaka
-
pekı egepolun doğum ucretlerı ne kadar canım
arkadaşlar içinizde kordon kadın doğum Bornova'ya giden var mı?
varsa memnun musunuz ?
yeni zamlı hali doğum ücreti 1.350tl...
muayene ücreti de 52tl
ben bebeğimin renklı resmını ıstıyodum .şifa hastanesı bunun ıçın 135 tl para ıstedı.bır çok yerde çunku sıyah beyaz göruyorsunuz bebeğinizi.halıyle pek anlamıyorsunuz.sonra burda bı arkadaş kordon klınıkte hep renklı bakıyolar ustelık 20 tl muayene ucretı dedı.koşarak gıttım ama malesef gebeliğimin 8.ayındaydım.hakkatende renklı gösterdı dr.ama o aylarda bebek yuzunu göstermezmış alanı daraldığı ıçın.bılseydım hep renklı baktıklarını her ay gıderdım herhaldedoktorun ılgısıde çok ıyıydı. bılgım bukadar.
ben bebeğimin renklı resmını ıstıyodum .şifa hastanesı bunun ıçın 135 tl para ıstedı.bır çok yerde çunku sıyah beyaz göruyorsunuz bebeğinizi.halıyle pek anlamıyorsunuz.sonra burda bı arkadaş kordon klınıkte hep renklı bakıyolar ustelık 20 tl muayene ucretı dedı.koşarak gıttım ama malesef gebeliğimin 8.ayındaydım.hakkatende renklı gösterdı dr.ama o aylarda bebek yuzunu göstermezmış alanı daraldığı ıçın.bılseydım hep renklı baktıklarını her ay gıderdım herhaldedoktorun ılgısıde çok ıyıydı. bılgım bukadar.
doktorunuzun adı neydi acaba ?
ben bebeğimin renklı resmını ıstıyodum .şifa hastanesı bunun ıçın 135 tl para ıstedı.bır çok yerde çunku sıyah beyaz göruyorsunuz bebeğinizi.halıyle pek anlamıyorsunuz.sonra burda bı arkadaş kordon klınıkte hep renklı bakıyolar ustelık 20 tl muayene ucretı dedı.koşarak gıttım ama malesef gebeliğimin 8.ayındaydım.hakkatende renklı gösterdı dr.ama o aylarda bebek yuzunu göstermezmış alanı daraldığı ıçın.bılseydım hep renklı baktıklarını her ay gıderdım herhaldedoktorun ılgısıde çok ıyıydı. bılgım bukadar.[/QUOTE
muayene ücreti çok iyiymiş canım ben 13 haftalık hamileyim kordon klinikte hangi doktora gittin cevap verirsen çok sevinirim.bu arada doğumuna az kalmış maşallah ,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin şimdiden hayırlı doğumlar dilerim
canm ben çiğli kordona gidiorun 30tl yeni oldu . Ama benm dktorum öle gereksiz tahlil yaptrmaz işine aşık mükmmel bir adam . Amelyetımı o yaptı bebek için de ona gidiorum mümkünse de allah nasip ederse ona doğurttrcm
canm mete beye yaptr işte doğumunu ama sadce hani kontrollerine başkasına gidip ona gidebilirmisin bilmem ben ona yaptrıcam . Ben ameliytımı da ona yaptrdm temmzda şimdi hamileyim . Doğum da ona taptrcam istediğim saatte arıosun sorun varsa soruosun inanlmaz ilğili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?