• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir de oturan bayanlarr lutfennn yardımm edinnn

yaklaşık 4 ay once basmane şifa hastanesınde doğum yaptım orayı tavsıye ederım.drum Mıne Genctı muhtesem ılgılı bır dr. tavsıye uzerıne gıtmıştım zaten
hayat hastanesı hakkında bılgım yok malesef sadece onermek ıstedım

ben de egepol hastanesine gidiyorum....doktorum gökalp bey... memnunum .... başka hastahaneler hakkında bir bilgim yok malesef...
ama size doktorumu tavsiye edebilirim...

arkadaşlar içinizde kordon kadın doğum Bornova'ya giden var mı?
varsa memnun musunuz ?

ben bebeğimin renklı resmını ıstıyodum .şifa hastanesı bunun ıçın 135 tl para ıstedı.bır çok yerde çunku sıyah beyaz göruyorsunuz bebeğinizi.halıyle pek anlamıyorsunuz.sonra burda bı arkadaş kordon klınıkte hep renklı bakıyolar ustelık 20 tl muayene ucretı dedı.koşarak gıttım ama malesef gebeliğimin 8.ayındaydım.hakkatende renklı gösterdı dr.ama o aylarda bebek yuzunu göstermezmış alanı daraldığı ıçın.bılseydım hep renklı baktıklarını her ay gıderdım herhalde:1: doktorun ılgısıde çok ıyıydı. bılgım bukadar.

ben bebeğimin renklı resmını ıstıyodum .şifa hastanesı bunun ıçın 135 tl para ıstedı.bır çok yerde çunku sıyah beyaz göruyorsunuz bebeğinizi.halıyle pek anlamıyorsunuz.sonra burda bı arkadaş kordon klınıkte hep renklı bakıyolar ustelık 20 tl muayene ucretı dedı.koşarak gıttım ama malesef gebeliğimin 8.ayındaydım.hakkatende renklı gösterdı dr.ama o aylarda bebek yuzunu göstermezmış alanı daraldığı ıçın.bılseydım hep renklı baktıklarını her ay gıderdım herhalde:1: doktorun ılgısıde çok ıyıydı. bılgım bukadar.

ee çok iyiymiş canımm yaa..

doktorunuzun adı neydi acaba ?

doktorunuzun adı neydi acaba ?

cnm ben o klınıklıklığe devam etmedımkı sadece renklı gösterıyolar bebeği dıye hamılelığımın 8 ayında gıttım.erkek bı drdu.çok ılgılıydı ama gıtmek ıçın gec kalmışım renklı göremeyınce gıtmedım bıdaha. benım drum basmane Şifa hastanesınde Mıne Genctı. çok ılgılı bır drdu. hastaneye gelınce her ne kadar sıyası göruşlerı bna ters olsada işlerını çok ıyı yapıyolar.çok memnun kaldım

ben bebeğimin renklı resmını ıstıyodum .şifa hastanesı bunun ıçın 135 tl para ıstedı.bır çok yerde çunku sıyah beyaz göruyorsunuz bebeğinizi.halıyle pek anlamıyorsunuz.sonra burda bı arkadaş kordon klınıkte hep renklı bakıyolar ustelık 20 tl muayene ucretı dedı.koşarak gıttım ama malesef gebeliğimin 8.ayındaydım.hakkatende renklı gösterdı dr.ama o aylarda bebek yuzunu göstermezmış alanı daraldığı ıçın.bılseydım hep renklı baktıklarını her ay gıderdım herhalde:1: doktorun ılgısıde çok ıyıydı. bılgım bukadar.[/QUOTE

muayene ücreti çok iyiymiş canım ben 13 haftalık hamileyim kordon klinikte hangi doktora gittin cevap verirsen çok sevinirim.bu arada doğumuna az kalmış maşallah ,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin şimdiden hayırlı doğumlar dilerim

Kahraman kolday benim doktorum canım. Benim kiz 2 yasinda suan bu nedenle muayene ucreti nedir bilmiyorum.ssk ile anlasmasi yok bildigim kadariyla. Ben genel yasam sigortasindan bakilmistim.dalinda cok uzman bir dr. Internettende bakabilirsin.fiyat onemli degilse kesinlikle tavsiye ederim.

mrb arkadaşlar. bende günlerdir doktor arıyorum birde tabi uygun ücret... durumum cok iyi değil bu yüzden bütçemi düşünmek zorundayım :( bornovadaki kordon kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. muayenesi 20 tl imiş.. cok iyi geldi bu fiyat ama bilemiyorum nasıl bir yer nasıl davranıyorlar. gitmeden de bilemem.. bakalım gidince buraya yazarım düşüncelerimi.. birde oranın doğum ücretlerini bilen var mı acaba?:49:

Back